Sueca contractarÓ 30 persones durant tres mesos per a potenciar els recursos naturals

Jueves, 12 de mayo de 2022 | e6d.es
• L'aportaciˇ de l'Ajuntament serÓ de 32.808,70 euros

._000681

._000562
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) rebrà una subvenció per import de 121.693 euros del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per a la contractació de 25 peons agrícoles i 5 capatassos. El període de duració serà de tres mesos, finalitzant el 30 de setembre de 2022. L'aportació de l'Ajuntament serà de 32.808,70 euros. “L'objectiu d'esta subvenció és recuperar, conservar i potenciar un ús sostenible dels recursos naturals i paisatgístics de Sueca, sobre la base del projecte elaborat pel Departament de Medi Ambient, en coordinació amb la Regidoria d'Agricultura, tenint en compte la normativa i instruccions del SEPE”, ha explicat la regidora d'ADL i Medi Ambient, Carmen Pérez.
La Regidoria responsable d'ADL s'ha encarregat de la sol·licitud de la subvenció, així com de la baremació i contractació dels 30 treballadors; mentre que, des del departament de Medi Ambient, s'ha realitzat la memòria dels treballs a realitzar, així com de l'abans i després dels ja realitzats en la cura de les àrees naturals.
Per la seua part, el president del Consell Agrari i Regidor d'Agricultura, José Luis Ribera, ha assenyalat que el treball del Consell Agrari consistirà en la coordinació d'eixes tasques perquè siguen el més àgils possible, a més d'aportar la maquinària i eines necessàries perquè puguen desenvolupar-se d'una forma correcta i segura. “Partim de l'avantatge que eixes zones es trobaven en una situació més favorable que altres anys, gràcies al treball desenvolupat en estos mesos a través d'un Pla d'Ocupació Local; però cal tindre en compte també que les pluges han pogut influir molt en l'estat d'estes àrees naturals”.
Per a poder participar en el programa, la persona interessada haurà de complir, entre altres, els següents requisits: estar inscrit com a demandant d'ocupació afiliat al Sistema Especial Agrari (SEA) i haver sigut donat d'alta 3 mesos en el Sistema Especial Agrari els últims 12 mesos immediatament anteriors a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i, almenys un d'ells, en els últims 9 mesos anteriors a esta data. Per a més informació, les persones interessades poden consultar la pàgina web municipal www.sueca.es o telefonar al 961700050 (extensions 1012, 1075, 1020, 1055, 1076, i 1359), abans del 23 de maig.
Ajuntament de Sueca
 

._000351

._000772