Sueca continua renovant voreres en zones del municipi

Miércoles, 26 de enero de 2022 | e6d.es
• En les quals no s'havia actuat des de feia dècades

._000705

._000562
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Urbanisme, continua treballant per a renovar i adequar voreres en diferents zones del municipi que romanien abandonades sense haver-se actuat en elles des de feia moltes dècades, com és el cas dels carrers d'Enfront de la via, Doctor Fleming, Polinyà, Portal de Sales i Arquitecte Bonaventura Ferrando, als quals prompte se sumaran més, ja que està previst continuar amb estos treballs en els pròxims mesos.
“Des de l'inici de la legislatura, vam voler donar prioritat a estes actuacions en considerar-les vertaders punts negres per la situació en què es trobaven. El veïnat no mereixia l'estat d'abandó i brutícia que presentaven estes zones. I no entenem com no s'havia actuat abans. Ara, anem a reparar, reposar i renovar voreres perquè la nostra ciutat siga més segura, digna i fàcilment transitable, especialment per a les persones majors”, ha explicat el regidor d'Urbanisme, Fernando Franco, qui ha assenyalat també que qualsevol zona del nucli urbà i la zona marítima del municipi mereix la mateixa atenció, sense distincions.
Per la seua part, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha remarcat que, des de l'Ajuntament, es continua treballant “com no podia ser d'una altra manera, en l'adequació de les nostres infraestructures; en este cas, en una zona en la qual no s'havia actuat des de fa moltíssim de temps i, per tant, presentava serioses deficiències. A més, s'estan adequant les voreres perquè siguen el més accessibles possible. La nostra màxima és treballar en qualsevol zona de la ciutat que ho necessite, tenint sempre en compte la prioritat de l'actuació i no la seua ubicació”.
Ajuntament de Sueca

 

._000772

._000824