Sueca celebra la cloenda de l’Escola d'Estiu marcada per la normalitat i l'èxit de participació

Miércoles, 3 de agosto de 2022 | e6d.es
• Els 200 xiquets i xiquetes participants han pogut gaudir amb una gran varietat d'activitats i jocs

._000772
El pati del col·legi Cervantes ha acollit la celebració de la cloenda de l'Escola d'Estiu Municipal que durant el mes de juliol ha oferit l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Educació, tant en este centre com en el col·legi Carrasquer. “Després de l'edició de l'any passat marcada per la crisi sanitària i les mesures de prevenció, enguany hem pogut comptar ja amb una Escola d'Estiu sense restriccions que s'ha desenvolupat amb total normalitat i sense cap contratemps. Els 200 xiquets i xiquetes participants han pogut gaudir amb una gran varietat d'activitats i jocs, així com d'excursions. Les reaccions, tant dels menors com de les famílies i els monitors, han sigut molt positives i per tant ens sentim molt satisfets amb el resultat”, ha explicat el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez.
L'Escola d'Estiu Municipal ha comptat enguany també amb un servei d’Escola Matinera, de 8 a 9 hores, per a facilitar la conciliació a moltes famílies que s'han beneficiat d'esta hora extra. “Este tipus d'activitat de les escoles d'estiu són cada vegada més demandades i necessàries per a afavorir una millor conciliació familiar. És un espai en el qual els xiquets gaudeixen perquè realitzen una gran varietat d'activitats de tot tipus, educatives, lúdiques, etc. Hem complit amb les expectatives, s'han cobert totes les places oferides i vull felicitar el regidor pel seu treball”, ha assenyalat l'alcaldessa en funcions, Manoli Egea.
La temàtica al voltant de la qual ha girat en esta ocasió l'Escola d'Estiu ha sigut la contaminació dels oceans. Per això, gran part de les activitats proposades han estat relacionades amb esta matèria, com ara tallers de reciclatge o l'eixida que es va realitzar a la gola del Portixol.
Ajuntament de Sueca


._000562

._000006