Sueca celebra la cloenda de la temporada 2017-2018 de l'Esport Escolar

Miércoles, 30 de mayo de 2018 | e6d.es
• La competició, que ja ve organitzant-se temps a Sueca, ha comptat amb la participació de xiquetes i xiquets de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet

._000476

._000344
La plaça de l'Ajuntament de Sueca ha estat presa este dimarts per la festa. Al ritme de la sessió de música del discjòquei local Dj Ansthef, centenars d'alumnes participants en el campionat de l'Esport Escolar 2017 – 2018 van congregar-se davant el consistori per celebrar els seus resultats. La competició, que ja ve organitzant-se temps a Sueca, ha comptat amb la participació de xiquetes i xiquets de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Els joves han estat reconeguts en les diferents modalitats esportives: futbol sala, colpbol, handbol i bàsquet.
Enguany l'acte va estar conduït per la professora Elena Giménez, del CEIP Carrasquer, i en ell van participar també, en representació de l'Ajuntament, l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor d'Esports, Vicent Baldoví i la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho. Tanmateix es van donar cita familiars i professors dels participants dels col·legis del CEIP Carrasquer, CEIP Cervantes, Maria Auxiliadora, La Encarnación, Nostra Senyora de Fàtima, Escoles Jardí de l'Ateneu, Unió Cristiana i Luis Vives.
La màxima autoritat del municipi va dirigir unes paraules a tots els assistents en l'inici de l'acte. “Sueca batega i vosaltres sou la millor mostra d'això. La nostra és una ciutat saludable, adherida a la Xarxa Espanyola, preocupada i implicada en la promoció d'hàbits responsables i saludables. La prova és l'activitat i l'esperit esportiu inesgotable de la població de Sueca, representada hui en la seua gent més jove” va afegir. El regidor d'Esports, al seu torn, va voler fer palés també el seu reconeixement i agraïments a la tasca i la implicació del professorat en esta iniciativa.
A més dels trofeus, el consistori va reconéixer els triomfs de cada centre amb unes pancartes que resumeixen tots els resultats obtinguts per cada categoria i esport. Els cartells, que pengen de la balconada principal de l'Ajuntament, estaran exposats en la façana de l'edifici consistorial durant tot el cap de setmana. Els resultats podran consultar-se també a la web www.esportssueca.es
Paral·lelament, l'Ajuntament ha anunciat, com a novetat, la celebració de la I Gala de l'Esport de Sueca que tindrà lloc el pròxim 21 de juny. L'acte s'ha organitzat amb l'objectiu de reconéixer els èxits i les fites més destacades dels clubs i esportistes locals en la present temporada.
Ajuntament de Sueca