Sueca brinda un reconeixement a la jove gimnasta suecana Patricia Pérez

Martes, 4 de octubre de 2022 | e6d.es
• Després dels seus recents triomfs en els campionats mundial i europeu

._000562

._000351
La jove gimnasta suecana Patricia Pérez va rebre divendres passat en el saló de plens un reconeixement públic de l'Ajuntament de Sueca pels seus recents triomfs com a membre de l'equip espanyol, aconseguint tres medalles de bronze en el Campionat Mundial de Gimnàstica Rítmica 2022, celebrat fa unes setmanes a Sofia (Bulgària), i una medalla de plata en el Campionat Europeu celebrat a Tel Aviv (Israel) el mes de juny passat.
L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora d'Esports, Celia Beltrán, van entregar a Patricia la insígnia de la ciutat, un ram de flors i una placa commemorativa, davant la presència d'una gran representació de la corporació municipal, familiars i amics de l'homenatjada.
En la seua intervenció, l'alcalde, Dimas Vázquez, va elogiar el mèrit de la jove gimnasta per a aconseguir tot el que es propose, “Patricia és exemple d'eixa joventut que lluita pels seus somnis i els aconsegueix a base de treball constant, amb un mèrit inqüestionable. És de reconéixer també el sacrifici de la seua família i la dedicació dels seus entrenadors que han contribuït al fet que estiguem hui ací oferint-li este reconeixement. Com a alcalde, vull transmetre't la meua felicitació, així com la de tots els regidors del consistori i la de tota Sueca”. Així mateix, la primera autoritat local va recordar en les seues paraules que la nostra ciutat ja té a la segona persona que aconsegueix la categoria olímpica amb una disciplina esportiva. “Este saló de plens t'esperarà, d'ací dos  anys, per a tornar a exaltar-te, a tu i als teus èxits esportius en forma de medalles”, conclou l'alcalde.
La regidora d'Esports, Celia Beltrán, va recordar en la seua intervenció la recepció que l'Ajuntament ja li va dedicar a Patricia l'any 2013 pels seus bons resultats en un campionat d'Espanya, amb tan sols 9 anys. “Estàvem segurs que arribaria lluny com així ha sigut, a base de molt d'esforç, dedicació i treball. Sacrificant hores d'oci per a dedicar-les a entrenar. I tot això ha donat els seus fruits en forma de medalles en un Campionat del Món i, el més important, la seua classificació per als Jocs Olímpics. Estem molt contents i orgullosos d'ella”.  
Ajuntament de Sueca

 

._000847

._000006