Sueca aprofitarà la visita del Pare Noel per a incentivar les compres en el comerç local

Domingo, 13 de diciembre de 2020 | e6d.es
• Els i les menors hauran d'emplenar el model de carta que facilitaran els comerços de la ciutat i depositar-la en la bústia de la casa del Pare Noel

._000006
En els últims dies, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sueca, junt a  l'associació comercial Arrima't, han estat presentat les diferents campanyes que s'han preparat per a estes dates a fi d'incentivar les compres a la ciutat. Per això, al Concurs de Balcons (https://cutt.ly/dhmqxcg), la Mostra d'Aparadors (https://cutt.ly/rhmtq2q) i la Piràmide Comercial, se suma ara la visita del Pare Noel, la qual patirà algunes modificacions respecte a l'any anterior a causa de la situació que estem vivint. “Malgrat tot, i després de plantejar-nos si realitzar esta campanya o no, esta és l'època més màgica per als i les més xicotets/es de la casa i no podíem deixar-los sense eixa il·lusió. Ha sigut un any dur, s'han portat molt bé i es mereixen esta xicoteta alegria. Per això, i complint sempre amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, instal·larem la casa del Pare Noel perquè els xiquets i xiquetes puguen acostar-se a entregar les seues cartes”, ha assenyalat la regidor de Comerç, Manoli Egea, qui ha explicat també que, enguany, la casa del Pare Noel patirà modificacions, li faltaran algunes parets i estarà oberta completament al públic per a garantir les distàncies de seguretat. Les fotografies es realitzaran des de fora. “Al mateix temps, aprofitant la visita del Pare Noel, volem fomentar les compres en el municipi, implicant els negocis de Sueca en el repartiment de les cartes, i animant a les famílies al fet que recomanen al Pare Noel adquirir els seus regals en els comerços de Sueca perquè, el dia 24, a la casa del Pare Noel i junt a ell, els i les xiquets/es puguen rebre'ls”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea. 
“Dins de la campanya Reviscolem el Nadal, hem preparat una sèrie d'accions que tenen com a finalitat fomentar que les noves generacions s'acosten també al comerç local i el coneguen. Per això, repartirem centenars del mateix model de carta entre els negocis de Sueca perquè els xiquets i xiquetes les utilitzen escrivint els seus desitjos i les depositen a la casa del Pare Noel, que s'instal·larà junt al campanar de Sant Pere. Posteriorment, es realitzarà un sorteig entre totes eixes cartes i s'entregaran 5 premis de 50 euros cadascun en targetes regal per a utilitzar en els comerços que participen en la Mostra d'Aparadors”, ha explicat el president d'Arrima't, Tony Landete.
Per la seua banda, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha volgut felicitar una vegada més a la regidora responsable i a l'associació Arrima't per involucrar-se tant en benefici del comerç local. “Portem diversos dies presentant diferents campanyes, totes elles amb la mateixa fi: incentivar les compres en el municipi i, a més, aportar un poc de màgia als i les més xicotets/es de la casa que, enguany, s'ho tenen més que merescut. Vull remarcar que totes estes activitats es realitzaran sota les mesures de seguretat pertinents; per això, demanem que es respecten al màxim per a poder passar un Nadal tranquil. El nostre desig és que la ciutadania puga gaudir, almenys per un moment, de la il·lusió d'estes festes i oblidar les preocupacions”. 
Podran participar en el sorteig els i les menors de 4 a 12 anys, i hauran d'utilitzar el model oficial de carta que podran aconseguir en els comerços de la ciutat. “Tot aquell negoci que vulga disposar d'estes cartes per al repartiment entre els/les seus/es clients/es, es pot posar en contacte amb la Regidoria de Comerç on rebrà tota la informació al respecte”, ha explicat Manoli Egea.
Les cartes amb els desitjos dels i les més xicotets/es, podran entregar-se als elfos de la Casa del Pare Noel en el següent horari: el 18 de desembre, de 17.30 a 20:30h; 19, 20 i 23 de desembre, d'11 a 14h i de 17:30h a 20:30h; i el 24 de desembre, d'11 a 14h. En entregar-la, rebran una llepolia. Fora d'estos horaris, podran depositar la seua carta igualment en la bústia de la casa del Pare Noel.
El dijous 24 de desembre, el Pare Noel arribarà a la seua casa a les 18 hores i extraurà a l'atzar 5 cartes d'entre totes les entregades. Cadascuna d'elles rebrà un premi de 50 euros en forma de targeta regal per a utilitzar en els comerços que participen en la Mostra d'Aparadors.
Ajuntament de Sueca._000705

._000772