Sueca amplia l'horari per al lliurament de llibres de festes i la compra d'entrades per al Piromusical

Viernes, 23 de agosto de 2019 | e6d.es
• L'horari serÓ de 9 a 14 hores, de dilluns a dissabte, i de 18 a 20 hores, dilluns, dimecres i divendres
._000462
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidories de Festes y Turisme, va a ampliar l'horari de la Tourist Info per a facilitar a tota la ciutadania la recollida dels llibres de Festes impresos en paper i la compra d'entrades per als diferents actes programats, especialment per al Piromusical del pròxim 14 de setembre. “Hem decidit ampliar l'horari de la Tourist Info durant la setmana que ve per a facilitar a tota la gent la compra d'entrades i la recollida dels llibres de Festes en edició paper. L'horari serà de 9 a 14 hores, de dilluns a dissabte, i de 18 a 20 hores, dilluns, dimecres i divendres. Obrirem una hora abans pels matins i tres vesprades, sobretot per a la gent que estiga treballant i no puga acudir de matí”, ha afirmat l'alcalde, Dimas Vázquez. “Amb esta mesura s'evidencia la col·laboració absoluta que existeix entre les regidories amb la finalitat de facilitar i ampliar el servei a la ciutadania”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea.
La impressió dels llibres s'ha vist retardada uns dies a causa del procés electoral i el posterior canvi de govern, però a partir del pròxim dilluns 26 podran recollir-se ja en format paper en l'horari abans esmentat. També estaran disponibles en la Tourist Info de Les Palmeres fins a esgotar existències. “Hem decidit que s'entregarà un llibre per domicili per a arribar a més llars i evitar així que alguna persona que ho desitge es quede sense ell. Si una persona vol recollir més d'un llibre, podrà acudir amb un màxim de 3 DNI diferents que demostren domicilis diferents”, ha explicat la regidora de Festes, Gema Navarro. Per la seua banda, l'edició digital del llibre de Festes podrà consultar-se esta mateixa setmana a través de la pàgina web municipal i les xarxes socials de l'Ajuntament.
Les entrades del Piromusical per als residents en tot el terme municipal de Sueca es posaran a la venda el dimecres 28 d'agost, al preu de 2 euros. En este cas, cada persona podrà adquirir 2 entrades com a màxim per DNI, podent presentar fins a 3 DNI.   
Ajuntament de Sueca

 

._000300


._000351