Sueca acull la 6a edició de Catacross

Martes, 29 de noviembre de 2022 | e6d.es
• Alumnat de diferents col·legis del municipi ha participat en esta activitat organitzada per l'Escola Jardí de l'Ateneu i l'Ajuntament

._000847
L'Escola Jardí de l'Ateneu amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Esport, ha organitzat la 6a edició de Catacross, una activitat amb la qual es pretén celebrar d'una manera molt especial la tradicional festa de les Catalinetes unida a la pràctica de l'esport.
Les activitats s'han centrat en jocs tradicionals, commemorant la festa de les Catalinetes, i també en un circuit de cross de 800 metres amb obstacles. “La pandèmia va provocar que l'edició de 2020 se suspenguera i la de 2021 s'haguera d'adaptar a les circumstàncies. Ara, per fi, hem pogut reprendre l'activitat al 100% amb moltes ganes i amb algunes novetats, com ara celebrar-la en tres dies diferents en lloc de només un: dimecres i dijous, per a l'alumnat de 3r a 6é de Primària de la resta de centres de Sueca; i el divendres, en el qual ha participat l'alumnat de primària i secundària del nostre centre, en un dia de convivència en el qual hem pogut gaudir de l'esport, l'activitat física i els hàbits de vida saludables”, ha explicat Voro Viñoles, professor d'Educació Física de l'Escola Jardí de l'Ateneu i un dels organitzadors de l'activitat, qui ha tingut també paraules d'agraïment per a l'Ajuntament per facilitar la realització de la jornada i el lloc on desenvolupar-la, “en este espai destinat a la pràctica del ciclocròs que és l'ideal per a celebrar-la”.
“Volem felicitar els organitzadors, el col·legi Escola Jardí de l'Ateneu, perquè any rere any se celebre esta gran festa en la qual col·labora l'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Esport. Estem encantats perquè, a més, es convida a participar a altres centres escolars i col·lectius de la ciutat, fins i tot d'altres municipis. Els xiquets i xiquetes gaudeixen d'una jornada de convivència, practiquen esport i es diverteixen molt. Enguany hem canviat d'ubicació a este lloc que és l'idoni per a esta pràctica i estan tots molt contents”, ha assenyalat la regidora d'Esport, Celia Beltrán.
Ajuntament de Sueca