Sueca acollirā el 14 d'abril la XI Caminada Popular Solidāria contra el Cāncer

Martes, 27 de febrero de 2018 | e6d.es
• La Junta Local del Cāncer de Sueca ha fet entrega d'un reconeixement a l'Hospital de La Ribera per la seua estreta colˇlaboraciķ

._000246

._000486
Sueca acollirà el proper dissabte, 14 d'abril, a les 11:00 hores, la XI Caminada Popular Solidària contra el Càncer, una marxa que tindrà lloc per un circuit de 5,5 quilòmetres pels voltants del Rio Xúquer. Este matí s'ha presentat la prova a l'Ajuntament de Sueca amb la participació de representants de les principals entitats implicades en l'organització, com Raquel Tamarit, Alcaldessa de Sueca; Celia Albi, presidenta de la Junta Local del Càncer de Sueca; el Dr. Javier Palau, Director Gerent de l'Hospital de La Ribera; i Toni Llopis, del Club Peus Quets.
L'objectiu d'esta caminada és purament benèfic ja que els fons recaptats es destinaran a la Junta Local del Càncer de Sueca per a la investigació en la lluita contra esta malaltia. A més esta prova servirà per conscienciar la població de la incidència del Càncer i per recalcar la importància dels hàbits saludables.

Reconeixement a l'Hospital
Durant la presentació d'esta cursa, la Junta Local del Càncer de Sueca ha volgut fer un reconeixement a l'Hospital Universitari de La Ribera per la seua estreta col•laboració amb les juntes locals de la comarca i l'atenció prestada als pacients oncològics.
En este sentit, Celia Albi ha fet entrega d'una placa commemorativa al Dr. Palau i ha donat "les gràcies a l'Hospital d'Alzira per tot el que ens ha ajudat estos anys. Des de la nostra associació estem molt agraïts pel seu suport i col•laboració amb totes les causes solidàries que els hem proposat".
Per la seua banda, Raquel Tamarit, Alcaldessa de Sueca, ha reconegut el compromís de l'Hospital de La Ribera amb el seu municipi. Per Tamarit, "em consta que sempre que una associació del nostre municipi s'ha dirigit a l'Hospital de La Ribera amb alguna causa benèfica s'ha trobat amb una resposta molt bona i positiva. Crec que és de justícia que Sueca siga agraïda perquè l'Hospital sempre ha estat al nostre costat donant-nos suport".

Inscripcions
La XI Caminada està dirigida a totes les persones interessades en participar-hi, independentment del seu sexe i edat. L’eixida i l'arribada de la prova estaran ubicades a la Plaça de l'Ajuntament d'esta localitat. A partir de demà es pot realitzar la inscripció per a la Caminada pel preu simbòlic de 5 euros a Carpio Esport, tots els divendres al matí (de 10:00 a 13:00 hores) a la porta de l'Ajuntament ia la zona d’eixida, i fins a una hora abans de l'inici. Als participants se'ls lliurarà una samarreta commemorativa d'esta marxa solidària (fins a fi d'existències). Durant la presentació s'ha realitzat una crida general a ciutadans, pacients, professionals sanitaris i mitjans de comunicació a participar en esta activitat esportiva.
Ajuntament de Sueca