“Spaña”, de Purna Teatre, protagonista aquest divendres de la iniciativa ‘Nits amb la Cultura’ a Almussafes

Viernes, 3 de febrero de 2017 | e6d.es
• ‘Nits amb la Cultura’ continuarà el pròxim divendres 17 de febrer amb l'actuació musical del grup Saruka, format per tres joves artistes locals


Aquest divendres 3 febrer a partir de les 21:30 hores torna ‘Nits amb la Cultura’, una iniciativa organitzada per l'Ajuntament d'Almussafes que combina sopar i espectacle. A les 22:30 hores començarà la representació d’“Spaña”, de la companyia Spurna Teatre, l'accés a la qual serà gratuït fins a completar l'aforament. La segona de les cites serà el divendres 17 de febrer, una vetllada que estarà protagonitzada per la música del grup local Saruka. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almussafes torna a plantejar aquest 2017 als veïns de la localitat el programa ‘Nits amb la cultura”, amb el qual el consistori pretén fomentar la cultura i relacionar-la amb els moments d'oci dels amants de les arts escèniques i la música.
Per a açò ha organitzat dos sopars en la cafeteria del Centre Cultural que inclouran propostes amb les quals passar dues vetllades “al caliu de la cultura, en un ambient distés i familiar i en un entorn diferent al del saló d'actes”, explica la regidora de Cultura, Teresa Iborra.
Els que desitgen participar en els sopars previs, que començaran a les 21:30 hores, hauran d'inscriure's en la cafeteria del Centre Cultural i abonar tres euros, preu en el qual s'inclou la beguda i les amanides. Una hora després, a les 22:30 h., donaran començament les actuacions l'entrada a les quals és lliure fins a completar l'aforament.
“Pensem que és important seguir innovant per a acostar-nos als veïns i donar amb allò que els puga interessar. L'any passat el resultat va ser molt satisfactori i per açò hem decidit renovar una iniciativa amb la qual a més de divertir-nos podem reflexionar sobre diverses qüestions d'actualitat”, afirma l'edil.

Oferta
La primera de les propostes que des de l'àrea de Cultura es proposa a la ciutadania en el marc d'aquesta iniciativa és “Spaña”, una comèdia en valencià que critica l'apatia amb la qual la societat assumeix les situacions que es produeixen en el nostre país. Xavo Giménez i Pau Blanco critiquen i satiritzen el que ells denominen com a “ciutadà borrego” que dóna l'esquena a la realitat.
Dues setmanes després, el divendres 17 de febrer, ‘Nits amb la Cultura’ tancarà aquest segon cicle amb l'actuació del grup Saruka, format per tres joves artistes locals. Sara Santamaría, Rubén Domínguez i Casimiro Quesada, amb la col•laboració de Javier Pérez i Jorge Llopis, interpretaran cançons modernes donant-los un toc flamenc.
Ajuntament d'Almussafes