| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 19/10/2022

POBLACIONS » Alzira » Falles

SOM FOC...
Sagrada Família i Plaça Malva realitzen els actes de nomenament

Alba, Vanessa, Nacho i Àlex per una banda i Martina, Paula, Javier i Adrián per l’altra


    
._000878 
   


Les diverses comissions falleres de la ciutat d’Alzira continuen els seus actes de nomenament per tal de iniciar l’exercici de 2023 amb els càrrecs representatius de cada una de les trenta-cinc comissions.

La falla Sagrada Família ha celebrat este acte per tal de nomenar a Alba Sebastián, fallera major infantil, mentre que Vanessa Ramírez serà enguany la fallera major. Les dos estaran acompanyades pels presidents Nacho i Àlex.

Esta veterana comissió, que va celebrar el seu 50 aniversari en 2017, va ser fundada per un grup de treballadors de la Cooperativa de Vivendes Sagrada Família, de la mà del rector José Vilar. En aquell moment, 1968, la falla s’anomenà El Tro, el germen del que és a dia de hui esta arrelada falla alzirenya.

Una altra comissió que també ha dut endavant l’acte de nomenament és l’Associació Cultural Falla Plaça Malva. Els càrrecs per a l’exercici són: Martina Albelda, com a fallera major infantil; Paula González, fallera major; i Javier Lázaro, president infantil.

La secretaria, María Amparo, va ser l’encarregada de donar lectura a l'acta oficial on es feien oficials aquests càrrecs junt a l'entrega per part del president, Adrián, de les insígnies i les actes acreditatives.

Des de la secció “Som foc” del diari digital El Sis Doble donem l’enhorabona als càrrecs per a l’exercici 2023 de les falles Sagrada Família i Plaça Malva.


E6DFalla Sagrada Família
Associació Cultural Falla Malva DES DE SETEMBRE A MARÇ ESTARÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE

GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ
 
 
            
 
            
 
            
 
             

 


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars