SOM FOC...
Les falles Sant Joan, Les Cantereries i Caputxins han realitzat el nomenament de les seues falleres majors

Jueves, 29 de septiembre de 2022 | e6d.es
• Mireia i Adriana, de Sant Joan; Yolanda i Leyre, de Les Cantereries i Alejandra María i Marta, de Caputxins
    
._000878 
   

Recentment va tindre lloc el nomenament de les falleres majors de la comissió de la falla Sant Joan al Saló Àrab de la Gallera. Tal i d’acord han descrit els protagonistes de l’acte, “va ser màgic per als càrrecs d’enguany, Sergio, Mireia, Adriana i Gerard”.
Una vegada finalitzat el nomenament aplegà el sopar i els brindis de rigor, sense faltar la música que va amenitzar la vetlada i deixa a les falleres i fallers un sentiment d’estar començant ja a palpar les falles del 2023.
Les comissions de les falles Les Cantereries i Caputxins també han realitzat els nomenaments de les seus representants per a l’exercici faller del 2023. Yolanda i Leyre, falleres majors per a Les Cantereries, mentre que Alejandra María i Marta seran les falleres majors de la falla Caputxins.
Les trenta-cinc comissions falleres de la ciutat d'Alzira van realitzant els actes de nomenament de les seues falleres majors a fi d'aplegar al Gran Teatre on, pròximament, les fallerses majors d'Alzira electes, Elena Cebrián i Sara Martínez, els imposaran les bandes com a màximes representants de les seues comissions.
Després d'un parell d'anys on les restriccions han sigut les que han acaparat bona part del protagonisme les falleres i fallers tornen a agafar el control de la festa i amb la tornada a la normalitat s'han recuperat els actes tradicionals i protocolaris que formen part del món faller.

Des de la secció “Som Foc” del diari digital El Sis Doble donem l’enhorabona als representants de les falles Sant Joan, Les Cantereries i Caputxins. 
 

Falla Sant Joan


Falla Les Cantereries


Falla Caputxins


 DES DE SETEMBRE A MARÇ ESTARÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE

GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ