SOM FOC…
La comissió de la falla Plaça d’Alacant celebra cinquanta anys de vida

Domingo, 6 de noviembre de 2022 | e6d.es
• Esta setmana han realitzat una exposició en la Casa de la Cultura

    
._000878 
   


La comissió de la falla Plaça d’Alacant està enguany de celebració, ni més ni menys que cinquanta anys des de la seua creació. Mig segle de festa, cultura, tradició i un important palmarés de premis.

Esta setmana han realitzat una exposició en la Casa de la Cultura amb motiu de l’aniversari on el visitant pot donar un recorregut pel més significatiu d’esta comissió en la seua història: presidents, falleres majors, foguereres, presidents d’honor, llibrets, vestits, premis, ninots…i el més important de tot, les ganes de seguir sumant anys i formar part de la festa fallera que a la ciutat d’Alzira es viu amb una intensitat màxima.

Les falleres majors d'Alzira, Elena Cebrián i Sara Martínez, acompanyades pel president de la Junta Local Fallera, Bernardo Cortés, van assitir a l'acte inaugural de l'exposició.
 
Des del diari digital El Sis Doble volem desitjar un feliç aniversari a totes i tots els membres d’esta nombrosa comissió alzirenya i els donem molts ànims per a seguir endavant sumant anys.  
E6D


 DES DE SETEMBRE A MARÇ ESTARÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE

GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ