Sol·liciten 30 anys de presó per amenaçar i maltractar a la seua companya sentimental a Rafelguaraf

Lunes, 9 de enero de 2023 | e6d.es
• Els fets van ocórrer entre 2019 i 2021


L'Audiència Provincial de València jutjarà aquest dijous a un home per al qual la Fiscalia sol·licita provisionalment penes que sumen més de 30 anys de presó, al qual acusar-lo de violar en dues ocasions, amenaçar i maltractar a la seua companya sentimental en l'habitatge on convivien a Rafelguaraf, entre els anys 2019 i 2021.
Segons el Ministeri Públic, l'acusat solia insultar i assetjar contínuament a la víctima, no la deixava eixir sola, vestir roba escotada ni tallar-se el pèl.
En una ocasió va arribar fins i tot a amenaçar-la amb “tallar-la en trossets amb una motoserra”, afig l'acusació pública. A meitat de juny de 2021, quan la perjudicada va acudir a l'habitatge per a recollir estris, en dues ocasions diferents, el processament la va agredir sexualment, d'acord amb l'escrit de conclusions de la Fiscalia, que qualifica els fets com tres delictes de maltractaments, un altre de maltractament habitual, un delicte d'amenaces i dos delictes d'agressió sexual amb agreujants de parentiu i de gènere.

E6D