S'inicia la V edició dels Premis Literaris Ciutat d'Algemesí

Jueves, 23 de septiembre de 2021 | e6d.es
• Les bases del premi es poden consultar a la pŕgina web de l'Ajuntament d'Algemesí

._000700
S'han publicat les bases dels Premis Literaris Ciutat d'Algemesí amb les quals s'inicia una nova edició d'aquest certamen. Els Premis Literaris Ciutat d'Algemesí són un dels més importants dins de la seua categoria, i després de les cinc edicions ja celebrades han esdevingut un aparador de primer nivell per a donar a conéixer les noves veus de la narrativa i poesia infantil en valencià i per ajudar a visibilitzar la seua obra.
Els Premis Literaris Ciutat d’Algemesí estan impulsats per Andana Editorial, l’Ajuntament d’Algemesí i la Fundació Caixa-Cooperativa, i consten de dues categories: el Premi de Narrativa Enric Lluch, al qual poden optar tots els escriptors i escriptores que presenten obres de narrativa originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils (8-12 anys); i  el Premi de Poesia Infantil Fundació Caixa-Cooperativa, destinat a tots els escriptors i escriptores que presenten obres de poesia originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils.
Les guanyadores de la 4a edició, celebrada l'any passat, foren les esciptores Elisabet Roig i Aina Garcia-Carbó. Les bases del premi es poden consultar tant a la pàgina web de l'Ajuntament d'Algemesí, com a l'apartat de Premis literaris de la pàgina web d'Andana Editorial o seguint aquest enllaç:http://www.algemesi.es/sites/default/files/files/Cultura/2021/diptic-premis-algemesi_2021_20210914_def.pdf
Ajuntament d'Algemesí

 

._000791

._000525