S'ha instal·lat un nou aparell d'aire condicionat en el Consultori Auxiliar de Riola

Jueves, 12 de agosto de 2021 | e6d.es
• En mesos, s'iniciarà la remodelació del centre amb càrrec al Pla d'Intervenció Arquitectònica en Consultoris de la Conselleria de Sanitat

._000723
Ahir pel matí se va instal·lar i ha entrat en funcionament un nou aparell d'aire condicionat en el Consultori Auxiliar de Riola, gràcies a la col·laboració i treball mutu entre el Departament de Salut de la Ribera i l'Ajuntament de la localitat.
El nou equip ha substituït a un dels 4 que ja existien en el Consultori Auxiliar i que, per la seua obsolescència, no s'ha pogut reparar. L'equip avariat donava cobertura a una única consulta del Centre Auxiliar, sense que la resta de dependències del centre sanitari s'haja vist afectada per l'avaria, la qual cosa ha permés atendre pacients i usuaris en condicions de confortabilitat en tot moment.
Pertanyent a la zona bàsica de Sueca, el consultori auxiliar de Riola és de titularitat municipal i en els pròxims mesos està prevista la seua remodelació a càrrec del Pla d'Intervenció Arquitectònica en Consultoris (PIAC) de la Conselleria de Sanitat, que ha dotat per a això a l'Ajuntament de la localitat amb 100.000 euros.
Hospital de la Ribera
 

._000759
._000647