Segons l'equip de govern de La Pobla Llarga, 'Compromís mentís al seu butlletí'

Viernes, 8 de junio de 2018 | e6d.es
• Fa unes dies, la coalició Compromís, va repartir per la Pobla Llarga un butlletí sobre informació política municipal on afirma el que es realment impossible
._000448 

._000551
”Bocabadats ens hem quedat al llegir dos afirmacions totalment falses, a no ser que ells tingueren alguna altra informació sobre aquest tema” afirma Ximo Vidal. I es que la setmana passada Compromís va repartir casa per casa el seu butlletí informatiu on diu que una subvenció demanada a la Diputació per l’exalcalde Rafael Soler en 2015, “fins agost de 2017 no es va realitzar cap actuació”. Compromís no informa que el Sr. Soler va començar amb aquest projecte en abril de 2015, contractant a dos persones per a les obres. Que en maig de 2015 va contractar una màquina també per a treballar en aquest projecte, pagant en tres mesos (entre abril i juny de 2015) un total de 16.973,02 euros, entre treballadors i màquina. Cal dir també que el senyor Soler va encomanar unes comportes en maig de 2015 per valor de 4.460,03 euros. Així que afirmar que en aquest projecte no hi havia res fet fins agost de 2017, es totalment fals.
Però la afirmació que més malestar a causat ha sigut: “després de sofrir la investigació per la denúncia realitzada per l’exalcalde Rafael Soler, les comportes i les plantes foren situades al seu lloc a l’agost de 2017”. La denúncia de l’exalcalde a l’actual alcaldessa va ser signada el 7 de setembre de 2017, denúncia que porta la data de 13 de setembre en el registre d’entrada al jutjat de primera instància d’Alzira. Així que abans de ser coneixedora l’alcaldessa de la denúncia, diu Compromís, que va actuar per “sofrir la investigació per la denúncia”. La Coalició Compromís de la Pobla Llarga, sabia que hi havia una investigació abans de ser presentada la denúncia?. A l’alcaldessa ja li va resultar sorprenent, que l’advocat de Rafael Soler, el dia que va anar a declarar com a investigada, portés un dels butlletins d’aquesta Coalició. Podria ser el número 16 on Compromís va amenaçar en “prendre [...] mesures i actuacions contra aquest tema”.
“Faltar a la veritat, es diu manipular i la intencionalitat es ben clara: confondré a la gent i que les seues conviccions es fonamenten amb ciments preestablerts per alguns. Qui mentís, sempre ho fa, per a beneficiar-se” comenta Vidal.
Ajuntament de La Pobla Llarga