Segons la Junta de Personal, ‘l’Ajuntament de Carcaixent discrimina als seus treballadors’

Viernes, 13 de enero de 2017 | e6d.es
• Declaracions de Javier Gomis, representant sindical de personal de l’Ajuntament de Carcaixent del sindicat CC. OO.

 
En un comunicat enviat per la Junta de Personal de l’Ajuntament de Carcaixent s’assegura que “l’Ajuntament  discrimina als  seus  treballadors”. La Corporació es va comprometre a que la Relació de Llocs de Treball estaria acabada i entraria en vigor en gener de 2016. Segons la nota de premsa, “tal cosa ha estat impossible i, per tant, la quantitat de diners de la partida de personal guardada per a tal efecte s’ha repartit entre els treballadors municipals”.
Segons Javier Gomis, representant sindical de personal de l’Ajuntament de Carcaixent, del sindicat CC. OO., “la Corporació ha fet un repartiment de la masa salarial totalment discriminatòria, dividint als treballadors municipals en uns de primera i altres de segona categoria”. A més, la Junta de Personal, també vol denunciar “la falta de negociació entre la Corporació y els representants dels treballadors”.
Javier Gomis manifesta, en l’àudio adjunt en esta notícia, el malestar creat entre els treballadors de l’Ajuntament per la decisió i pel repartiment que s’ha realitzat per part de l’equip de govern, ja que “sempre perjudica als treballadors amb els jornals més baixos”.
També critiquen que “mentre a uns, els afectats pel Decret 1245/2016 els fa el pagament sense tindre en compte si han estat de baixa o no; a la resta dels treballadors els descompta els dies de baixa, o siga, que mentre a uns els descompta si han estat un dia de baixa, als altres es ho paga tot, encara que hagen estat de vacances o de baixa i encara que esta siga llarga durada”.
Des del diari El Seis Doble també ens hem posat en contacte amb Paco Salom, l’alcalde de Carcaixent, per contrastar esta informació. Davant el desconeixement del contingut d’esta nota de premsa ens ha assegurat que l’estudiaran i donaran resposta a este comunicat en les pròximes hores. 
E6D