Santa Cecília de Cullera prepara una tornada gradual presencial a les aules

Martes, 2 de marzo de 2021 | e6d.es
• Gran part de les especialitats tornaran a l’activitat lectiva de forma presencial, a excepció de les que no poden realitzar-se sense llevar-se la mascareta

._000681
La Societat Instructiva Musical Santa Cecilia de Cullera tornarà demà 1 de març a l’activitat lectiva presencial. Així ho ha consensuat la Junta Directiva després de valorar la notable milloria del nivell d’incidència per Covid-19.
Això si, per tal de garantir la màxima seguretat sanitària de tota la comunitat educativa serà una tornada a les aules gradual. “Hem acordat seguir amb la modalitat d’educació no presencial que veníem desenvolupant en les últimes setmanes i que també férem a finals del curs passat amb l’excepció de les especialitats que poden desenvolupar la seua classe sense necessitat de llevar-se la mascareta”, ha explicat el president de la Societat, Pere Manuel.
Estes són les classes de violí, viola, violoncel, contrabaix, piano, guitarra i percussió i l’assignatura de música de cambra d’estos mateixos instruments. També torna sensibilització musical i les agrupacions orquestrals infantil i juvenil, però sense instruments de vent.
La intenció, tal com insistixen l’equip directiu del Centre Autoritzat d’Ensenyament Professional de Música de Santa Cecilia i la mateixa Junta Directiva de la Societat Musical, és crear una desescalada a les aules segura. Per això, segons asseguren, sempre que la situació sanitària ho permeta s’aniran afegint les especialitats de vent fins poder tornar a la normalitat presencial.
Desinfecció
Davant l’imminent retorn a les classes presencials, l’Ajuntament de Cullera ha tornat a desinfectar tots els espais comuns i aules del centre per previndre al màxim qualsevol risc de contagi.
Unes tasques de contenció del virus que se sumen al protocol sociosanitari que duu en marxa Santa Cecilia des de l’inici de curs. Un pla de contingència que compta amb la constant neteja i desinfecció d’espais, la distància de seguretat, distints punts per a la desinfecció personal, l’ús de termòmetres per a la temperatura corporal, la senyalització d’entrades i eixides o l’equipament de material higiènic en cada aula, entre altres.
Societat Instructiva Musical Santa Cecilia de Cullera
 

 

._000696

._000562