Sanitat licita la redacció del projecte i la direcció de les obres per a millorar el nou centre de salut de Montserrat

Lunes, 11 de octubre de 2021 | e6d.es
• El pressupost de la remodelació ascendeix a 650.000 euros
._000520
La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha licitat la redacció del projecte i la direcció de les obres de la reforma i millora del nou centre de salut de Montserrat, situat al carrer Bon Aire, 18. És un pas més en el camí cap a les obres de remodelació, el pressupost de la qual ascendeix a 650.000 euros.
El nou centre de salut de Montserrat substituirà a l'actual, que atén la població del municipi i també a la de Montroi i Real a partir de les 15 hores, quan actua com a Punt d'Atenció Continuada (PAC).
Se situarà en l'edifici de les antigues escoles, reformat per a centre de dia de majors i actualment sense ús. És un espai cedit per l'Ajuntament que reuneix múltiples avantatges, ja que està situat en el nucli urbà de Montserrat, reformat excepte en la seua primera planta i plenament adaptat per a persones amb mobilitat disminuïda.
Per a condicionar-ho com a centre de salut és necessari escometre algunes millores que ho dotaran de diverses àrees funcionals: atenció a la Dona, Pediatria, extraccions i tractaments, PAC, Medicina de Família i administració.
La remodelació del nou centre de salut de Montserrat és una de les intervencions que contempla el Pla d'Infraestructures 2021-2023 Crèixer+ per a l'Atenció Primària i Especialitzada, amb una inversió total per a tots els nivells assistencials de 658.315.000 euros en la Comunitat Valenciana. 
Generalitat Valenciana
 

._000814

._000049