Romeria a València des de Sueca per la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats

Martes, 2 de mayo de 2017 | e6d.es
• Eixida el dissabte 13 de maig, a les 19:00 hores, a l’Església de la Verge de Sales de Sueca

._000305

._000349
 
Davant la proximitat de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats, i per cinqué any consecutiu, tornem a reviure eixa experiència tan gratificant de la romeria a València des de Sueca, per al dissabte 13 de maig. Les samarretes que ens identificaran seran de color blau “Royal”com el banderí i es podran adquirir en Sports Carpio. Cal passar per a fer la inscripció abans del dia 28 d’abril. Allí es poden traure també els tiquets per al sopar.
Enguany la novetat serà que amb el preu de la samarreta tindrem inclòs una assegurança d’accident i de responsabilitat civil. Per tant preguem que totes les persones participants porten la samarreta ja que serà el justificant de l’assegurança. Per a tindre la samarreta s’ha de donar el número del DNI. És necessari complir les normes establertes per a fer una bona romeria dins de les normes de la legalitat i així poder tindre una seguretat els pelegrins.
Ens reunirem per a l’eixida, el dissabte 13 de maig a les 19:00 hores a l’Església de la Verge de Sales, al Convent, per assistir a la missa i rebre la benedicció del pelegrí.
Després eixirem cap a Sollana i arribarem allí cap a les 22:00 hores aproximadament, descansarem i soparem en el bar “Els Clots”. Per a entrar al bar, caldrà entregar els tiquets del sopar. Qui vullga podrà dur el seu sopar de casa. De nou reprendrem el camí de Sollana cap a Silla a les 24:00 hores.
Calculem arribar a Silla a les 1:30 hores i novament farem altre descans. Finalment eixirem des de Silla cap a València fent altra parada en Benetúser per a carregar forces amb la xocolatada i els panous. Després ja cap a la plaça de la Verge per arribar a la “Missa d’infants” que se celebra a les 8:00 hores. Una Missa molt emotiva on es pot apreciar l’estima que tenim els valencians a la Verge dels Desemparats i podrem gaudir escoltant les veus angelicals dels xiquets de l’Escolania.
Les persones participants han de tindre amb compte la seua preparació física per a poder fer la romeria nocturna. Si per qualsevol motiu tenen dificultat per arribar a València, cadascú tindrà preparada la seua alternativa per a tornar a casa (familiars, amics, etc.)
Amparo Vendrell Fos