Requisen 81 plantes de marihuana a l’Alcúdia

Miércoles, 8 de julio de 2020 | e6d.es
• S’han descobert també 6 pisos d’una mateixa finca amb connexions fraudulentes al fluid elèctric

._000746
Les actuacions han sigut una resposta a la demanda veïnal, que en diferents reunions amb l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom i l’intendent de la Policia Local, Alfredo Borràs, havien denunciat tant l’ocupació il·legal d’alguns habitatges com la mala convivència, el trànsit continu de gent ens certs pisos, i la olor a marihuana que es podia apreciar des de l’escala. També es queixaven de les factures de llum de les parts comunes de la finca.
Després d’una reunió a la caserna de la guàrdia Civil de Carlet, es va decidir que ambdós cossos actuarien dilluns i dimarts d’esta setmana. Dilluns 6 es va procedir a entrar en un dels habitatges de la finca, amb ordre judicial, i es van trobar 81 plantes de marihuana i una connexió fraudulenta a la llum. Es dona el cas que en este domicili era la segona vegada que s’actuava en mes i mig. S’han obert diligències a l’inquilí de l’immoble per tràfic d’estupefaents i frau de fluid elèctric.
Dimarts 7, l’acció va continuar amb una operació en què participaren 3 patrulles de la Guàrdia Civil, dues de la policia Local i 2 operaris d’Iberdrola, estos últims per a comprovar si hi havia enganxaments fraudulents a la llum i procedir a tallar-los, com així va ser en 6 dels habitatges comprovats.
Per la seua part els efectius de Guàrdia Civil i Policia Local tenien com a objectiu escorcollar les denúncies del veïnat i identificar les persones ocupants de 6 habitatges. Només es van poder identificar els ocupants de 3 dels habitatges, resultant en 2 casos ser titulars de les vivendes i en el tercer ser una vivenda ocupada. En tots tres es tracta de famílies amb menors al seu càrrec. La resta de vivendes, en no franquejar de manera voluntària l’entrada als agents, no s’han pogut identificar els ocupants, però sí s’ha procedit a tallar els enganxes fraudulents de la llum als sis pisos investigats.
Les forces de seguretat continuaran amb la seua investigació per recaptar el permís del jutjat per a entrar als habitatges investigats.
Ajuntament de l'Alcúdia

._000520

._000626