Rafelguaraf porta endavant el projecte de pressupostos participatius amb la iniciativa 'Tu decideixes'

Domingo, 22 de diciembre de 2019 | e6d.es
• L’alcaldessa de Rafelguaraf Rafaela Aliaga valora molt positivament el increment del 12% de participació d’enguany

._000006
Els darrers tres anys el Ajuntament de Rafelguaraf porta endavant el projecte de pressupostos participatius amb la iniciativa “Tu decideixes!”, la qual té com a finalitat escoltar la decisió dels veïns al voltant de les necessitats en Infraestructures del poble i de les pedanies de Tossalnou i Riu Rau.
El procediment es va obrir el passat 12 de novembre i els veïns pogueren presentar les seues propostes, tant de manera telemàtica a través de la pàgina web del Ajuntament, com per les bústies depositades a la biblioteca municipal i al consistori. Finalment la votació d’eixes propostes es va tancar el darrer dia 9 de desembre.
L’alcaldessa de Rafelguaraf, Rafaela Aliaga, valora “ molt positivament el increment del 12% de participació d’enguany, el que reforça la idea que cada volta més la població té més voluntat de participació per poder millorar el nostre entorn i serveis”. Per part del Regidor de participació ciutadana, Paco Beltrán, comunica que “s’està buscant fórmules per tal d’incrementar la participació i afavorir la mateixa, especialment en la gent gran”.
Ajuntament de Rafelguaraf