Puig es compromet a donar suport al projecte musical 'A tres bandes'

Miércoles, 22 de marzo de 2017 | e6d.es
• Cullera presenta al president de la Generalitat la iniciativa que lidera conjuntament amb Bunyol i Llíria

._000464
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va rebre este dilluns l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor; la regidora d'Activitats Musicals, Sílvia Roca i els presidents de la Societat Ateneu Musical de Cullera, Juan Palomares i de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, Francisco Rico, per conéixer de primera mà el projecte 'A tres bandes', que impulsa la localitat de la Ribera Baixa conjuntament amb Bunyol i Llíria.
El Molt Honorable valorà de forma positiva la iniciativa amb la qual es pretén impulsar el patrimoni bandístic de la Comunitat Valenciana i posar en valor, de la mà de les principals societats musicals valencianes, el paper cultural, social, artístic i vertebrador d'estes agrupacions.
A tres bandes representa un circuit de concerts que es durà a terme des d'enguany fins al 2018 a distintes localitats valencianes amb actuacions intercalades de la Societat Ateneu Musical de Cullera, la Societat Musical Santa Cecília de Cullera, l'Artística i l'Armónica de Bunyol i la Primitiva i la Unió Musical de Llíria.
La primera de les audicions tindrà lloc el pròxim 8 de juliol a Cullera amb l'actuació de l'Ateneu i altra societat per confirmar, segons ha explicat Jordi Mayor. Este serà el punt de partida d'un total de sis concerts que es presentaran públicament este divendres en el Centre Cultural La Beneficència de València.
Els representants del també conegut com a G6 de les bandes valencianes demanaren al president del Consell que la música de banda tinga protagonisme en la futura televisió pública valenciana en horaris dignes, ja que esta és també una de les senyes d'identitat del poble valencià. El president va accedir a la proposta i assegurà que traslladaria esta inquietud als responsables de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.
En acabar la reunió, Mayor expressà la seua satisfacció per la «sensibilitat i interés» mostrats pel president davant la iniciativa que impulsen els municipis valencians capdavanters en matèria musical. A la trobada també hi assistiren els alcaldes de la resta de localitats implicades així com els presidents de les societats musicals de Bunyol i Llíria.
Ajuntament de Cullera