Problemes que porten a la ruptura d'una parella

Viernes, 14 de octubre de 2022 | e6d.es
• En la majoria dels conflictes de parelles, la incapacitat de transmetre el descontentament de cadascun, és un gran problema
A pesar que les causes de la ruptura de parella solen ser molt variades, existeixen algunes específiques. Especialment, aquestes es basen en la ruptura de pactes plantejats a l'inici de la relació. A més d'això, és important saber que significa si et demana un descans, en cas que la teua parella ho faça.En l'inici de les relacions, uns certs pactes són establits. No obstant això, en unes certes ocasions no són realitzats de manera explícita. Per aquesta raó, en algunes relacions pot existir un cert descontentament. En la majoria dels conflictes de parelles, la incapacitat de transmetre el descontentament de cadascun, és un gran problema. Pel que la falta de comunicació es considera un de les dificultats principals.

Causes freqüents de ruptura de parella

Agressivitat
En aquest escenari les emocions podrien estar a flor de pell, de forma equivocada. La constant agressió és un senyal de problemes en la parella. En aquest cas són situacions sense cap solució. La manifestació d'inconformitat, frustracions, rebuig i ressentiment, són un clar senyal d'enuig, segons afirmen els experts de Love My Senses. En unes certes relacions existeixen una persona amb algunes dificultats internes. En aquests escenaris aquesta persona sol transmetre-ho a la seua parella i fins i tot, culpar-ho.

No existeix un compromís
La falta de compromís amb l'altra persona és una de les principals causes de separació i/o divorci. En moltes ocasions no hi ha una certa disposició d'atenció a les necessitats o expectatives de la parella. En aquesta, el temps per a portar acabe els compromisos, també és important. Això sol succeir en el cas de relacions que s'assumeixen de manera exclusiva, des de la part emocional.
Per això, es recomana que les persones siguen racionals i compten amb una presa de decisions. Això es deu al fet que els afectes són completament inestables i solen patir una transformació a mesura que el temps avance.

Infidelitat
En les relacions, en trencar aquest pacte bé siga explícit o implícit, automàticament es converteix en un motiu de ruptura.
En la majoria dels casos amb aquest problema, sol convertir-se en la fi d'una relació. No obstant això, també existeixen parelles que resisteixen a una infidelitat.
És normal que la persona se senta traïda i afectada per la mentida, en comparació a la mateixa infidelitat. En aquest moment, la confiança es veu traïda i és difícil recuperar-la.

Abús
Aquest cas especialment, sempre s'ha de seguir amb molta cautela. En l'abús sol existir un cert tipus de conducta que s'excedeix del limite moral, quant a la relació de parella. Pot ser físic, sexual o emocional. Normalment l'estructura d'abús, ajuda a l'augment del vincle. Per aquesta raó, existeixen parelles en aquesta situació en les quals el divorci no és una opció.

Diferència de prioritats
Les prioritats en les parelles, poden canviar amb el temps. Normalment, a l'inici totes dues persones estan disposades a treballar enfocats, sota un objectiu. No obstant això, amb el passar del temps, un d'ells pot canviar d'opinió. Quan les prioritats canvien i cap dels dos vol cedir, comença el conflicte.

Problemes econòmics
En cas que la relació de la parella siga sana, aquest problema no és de tant de pes.Tot canvia en el cas de les relacions que es basen, principalment en els diners. Aquest tema pot convertir-se en sotmetiment, xantatge o fins i tot, competència. Especialment quan existeix un projecte pel mig, i aquest no ha donat els resultats esperats. Existeixen moltes relacions que hagen acabat per algun d'aquests motius. No obstant això, hi ha altres relacions que, en enfrontar alguna dificultat, decideixen treballar a superar-ho i tirar avant. Alguna d'aquestes raons podria ser el final d'una relació tòxica i l'inici d'una sana.
._000880