Primeres posicions d’Esportiu Agility Almussafes a nivell autonòmic i nacional

Viernes, 23 de noviembre de 2018 | e6d.es
• EAA seguix amb la seua projecció esportiva a l'alça tant en el Campionat d'Espanya RSCE com en la Comunitat Valenciana

._000006
El  passat cap de setmana, 17 i 18 de novembre, es van celebrar la 4a prova de l'Agrupació Esportiva d'Agility de la Comunitat Valenciana (ADACV) i dos de les proves puntuables per al Campionat d'Espanya organitzats per la Real Societat Canina d'Espanya (RSCE) i en ambdós esdeveniments esportius els membres de l'Esportiu Agility Almussafes (EAA) van donar el do de pit i van demostrar la seua vàlua i capacitat.
El cap de setmana de competició va començar amb els millors auguris ja que el dissabte 17 de novembre, en la prova de RSCE, celebrada en el Club d'agility La Dama d'Alacant i que va jutjar Albert Ulldemolins, Alejandro Aguado va demostrar una vegada més la qualitat del seu treball a l'alçar-se amb el primer i segon lloc del calaix de la categoria estàndard Grau III amb Jack i Rayo, respectivament. I de nou va quedar primer amb Loli en categoria midi Grau III.


Pásate por Talleres Chust en Almussafes y te revisamos 20 puntos de seguridad para tu vehículo
GRATUITAMENTE  -  
Promoción válida hasta el 15 de diciembre – 
Clic aquí  ._000573
Capítol a part mereix la participació dels membres d'Esportiu Agility Almussafes (EAA) en la 4a prova de la Comunitat Valenciana. Si bé és cert que la meteorologia va fer perillar la competició i que va ser necessari traslladar la prova del Club Canes d'Elgar a Sagunt, on s'anava a celebrar en un principi, al club Indoor Ciutat de València a Paiporta, estes inclemències no van ser suficients per a enfosquir els triomfs dels almussafenys en el recorregut d'unes pistes dissenyades pel jutge Toni Torregrosa.
De fet, en categoria mini nivell II, el benjamí Iván Merino i la seua gosseta Pepa es van fer amb el segon lloc, mentres que Isabel Gimeno i Tattoo van quedar en tercer lloc.
El podi de la categoria midi va ser enterament almusafense, sent primera Lorena Ripoll amb Panxo, Antonio García i Suki, segons, i Isabel Gimeno i Nano, tercers.
Per la seua banda, Nacho Jordán va tornar a penjar-se el títuto de campió en mini nivell III amb Sweet.
Ajuntament d’Almussafes