PolinyÓ ═ntim reparteix per la localitat 11 espectacles i una ruta guiada

Jueves, 3 de noviembre de 2022 | e6d.es
• Entrevista amb Joan Nogueroles, regidor de Cultura de PolinyÓ de X˙quer

._000723
Polinyà Íntim és un festival pioner en portar les arts escèniques d’avantguarda a l’interior de les cases i espais singulars del medi rural de la Ribera Baixa del Xúquer amb la voluntat de dinamitzar el panorama cultural i donar veu als nostres creadors i creadores tot posant en valor la riquesa patrimonial de Polinyà de Xúquer.
“Després d’aquests temps tan complexos de pandèmies i confinaments, de crisi permanent, amb la guerra ben a prop nostre i la precarietat que ens pertoca viure, seguim endavant, creant i compartint amb vosaltres el nostre art, com a revulsiu social i cultural. Creiem en la cultura com la millor de les eines per tractar de construir un món millor i més amable on viure i conviure”, explica Joan Nogueroles, regidor de Cultura de Polinyà de Xúquer.
El dissabte 5 de novembre, fins a sis espectacles i una ruta guiada ompliran cada racó de la localitat d’art i cultura. El diumenge, fins a cinc espectacles faran les delícies de tots els visitants que s’apropen a Polinyà.
“Enguany presentem una nova galeria de càpsules escèniques ben diverses, que esperem us resulten experiències úniques i irrepetibles. Un any més la nostra casa és casa vostra”, indica Joan Nogueroles.
E6D
 

._000049

._000853