| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Martes, 26 de abril de 2022

POBLACIONES » Polinyà de Xúquer » Convocatorias concursos y premios

Polinyà de Xúquer presenta les bases del V Concurs Internacional de Cant ‘Martín i Soler’

La inscripció es pot fer fins al 30 d'abril de 2022, a les 23:59 hores


._000723
El Concurs Internacional de Cant “Martín i Soler” neix l’any 2017 per iniciativa de l’Ajuntament de Polinyà de Xúquer (València), amb el propòsit de secundar i potenciar el futur de joves cantants lírics de totes les nacionalitats. El concurs està organitzat i patrocinat per l’Ajuntament de Polinyà de Xúquer, en col·laboració amb el Centre de Recerca i Difusió Musical TEMPUS. En l’edició de 2022 el concurs presenta la novetat de convidar a programadors d’importants teatres d’Europa i Amèrica, organitzant unes jornades paral·leles que permetran als joves entaular contacte directe amb els mateixos i conèixer de primera mà com obrir-se camí en el món de la lírica en el panorama internacional.

V Concurs Internacional de Cant "Martín i Soler" de Polinyà de Xúquer (València)
BASES 2022
- Podran participar en el Concurs els/les cantants de qualsevol nacionalitat, l'edat dels quals no supere els 30 anys en el cas de les dones i els 34 anys en el cas dels homes, el dia d'inici del Concurs.
- El Concurs constarà de dues fases, una preliminar eliminatòria  i una final, que es realitzaran els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022. Totes dues tindran lloc al Saló d'actes del Centre Cultural Ausiàs
March de Polinyà de Xúquer (València) o, de no poder ser en este espai, en el lloc que l'organització estime pertinent previ avís als concursants.
- Els/les concursants hauran de presentar al jurat, a l'inici del concurs, el repertori preparat que
constarà de:
- Quatre cançons de concert en qualsevol idioma.
- Quatre àries d'òpera, sarsuela o oratori.
A més d'aquestes huit obres obligatòries, els concursants podran presentar, de manera opcional, les següents obres que NO podran coincidir amb les anteriors :
- Una obra d'autor/a valencià/a de qualsevol època i estil que no supere els 6’ de durada  (opcional per als concursants que vulguen optar al premi "Millor interpretació de composició d'autor/a valencià/a”).
- Una obra d'una dona compositora de qualsevol època i estil que no supere els 6’ de durada (opcional per als concursants que vulguen optar al premi "Millor interpretació de composició de dona”).
El/l'aspirant haurà de lliurar dues còpies de les partitures de tot el seu repertori a l'inici del Concurs i el jurat indicarà les obres a interpretar en cada fase. En cap cas s'interpretarà el total de les obres presentades en una única fase.
- L’ordre d'actuació dels/les concursants s'establirà per sorteig de lletra (del primer cognom), prèvia convocatòria presencial de tots els aspirants. La no assistència a aquesta convocatòria
suposarà l'eliminació del Concurs, si bé el/la concursant podrà delegar la seua representació en un altra persona. Un cop establit l'ordre d'actuació dels participants, si un concursant no pot actuar en l’hora/dia que li ha estat adjudicat per sorteig, degut a una causa de força major, podrá sol·licitar al tribunal un canvi de la mateixa i aquest determinarà si es concedeix o no aquest canvi.
- Cada concursant haurà de portar el seu propi pianista acompanyant i és requisit indispensable actuar amb pianista per poder concursar. L'organització pot facilitar el contacte de pianistes acompanyants a qui ho sol·licite per mail.
- La inscripció es pot fer des del dia de la publicació de les bases fins al 30 d'abril de 2022 a les 23:59h. Per poder participar en el Concurs els candidats hauran de realitzar un pagament de 30€ en el cas de realitzar la inscripció abans del 28 de mars a les 23:59h, i de 42 € a partir d'aquesta data en concepte de drets d'inscripció mitjançant transferència o ingrés, indicant V CONCURS CANT PX 2022 + els cognoms del concursant, al compte que se'ls facilitarà quan la sol·liciten per mail a: concurscantpx@gmail.com

- L a  i n s c r i p c i ó  q u e d a r à  f o r m a l i t z a d a  q u a n  e l s / l e s  a s p i r a n t s  h a g e n  e n v i a t a concurscantpx@gmail.com amb justificant de recepció, els següents documents digitalitzats, havent d'aportar els originals en un sobre tancat a l'inici del Concurs, amb el nom i cognoms del concursant anotats en el mateix:
- Justificant del pagament
- Formulari d'inscripció degudament emplenat i signat
- DNI o document oficial on conste l'edat i nacionalitat
- El jurat serà designat pel comité organitzador del Concurs i serà anunciat a l'inici de les proves.
Aquest jurat estarà present en la seua totalitat a la fase final del Concurs, podent estar present parcialment en la fase preliminar, sempre amb un mínim de tres components.

Premis :
Primer premi absolut
- 3.500 €
- Diploma acreditatiu
- Recital d'un màxim de 60’ de lliure elecció, en data i lloc a concretar en la temporada 2022/2023
Segon premi
- 2.000 €
- Diploma acreditatiu
- Recital d'un màxim de 30’ de lliure elecció, en data i lloc a concretar en la temporada 2022/2023

Premis extraordinaris
Premi "Millor interpretació de composició d'autor/a valencià/na"
- 1000 €
- Diploma acreditatiu
Premi "Millor interpretació de composició de dona"
- 1.000 €
- Diploma acreditatiu
El V Concurs Internacional de Cant "Martín y Soler" està organitzat i coordinat per TEMPUS, i
compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Polinyà de Xúquer (València), sent el seu principal objectiu descobrir, potenciar i donar suport joves promeses del cant líric.
És responsabilitat de cada concursant assegurar-se que compleix els requisits i presenta el repertori adequat. Un cop inscrit qualsevol infracció de les bases suposarà la seua desqualificació del Concurs. El pagament de la quota d'inscripció no serà reemborsada en cap cas. La inscripción comporta l'acceptació de les bases. Qualsevol interpretació de les bases anirà a càrrec de
l'organització del Concurs. Per a qualsevol consulta poden escriure al: concurscantpx@gmail.com            
Ajuntament de Polinyà de Xúquer
 


._000847
._000841
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.