PolinyÓ de X˙quer habilita una lÝnia de 30.000 euros per a ajudes a comeršos i activitats afectades per la crisi sanitÓria

Martes, 12 de mayo de 2020 | e6d.es
• TambÚ sĺacordÓ en la Junta de Portaveus que els Festers, Regines i Corts dĺHonor de 2020 ho seran al 2021
._000620

._000752
La reunió de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Polinyà De Xúquer va tindre lloc divendres 8 de maig al Consistori i es van prendre importants decisions. D’entrada les festes de 2020 passaran en bloc al 2021. Per tant, els Festers, Regines i Corts d’Honor de 2020 ho seran al 2021. A partir d’aquest moment, les dames i regines infantils seran als 10 anys i les dames i regines majors ho seran als 19 anys, sempre que no hi haja altra proposta feta a l’Ajuntament que tinga el consens de totes les parts. L’Ajuntament guardarà una quantia menuda de la partida de festes, per si es pot realitzar alguna activitat durant algun dels dies. En cas de ser necessari serien suspeses o ajornades.
Respecte a la Piscina Municipal, la Conselleria de Sanitat no ha reglamentat encara les condicions amb les quals es podran obrir estes instal·lacions durant l’estiu. Arribat el moment s’analitzarà la viabilitat d’obrir amb les condicions que s’aproven. És per això que no es descarta d’entrada la seua obertura. El que sí està decidit és que NO s’obrirà abans de l’1 de juliol i NO hi haurà servei de bar.
En la vessant econòmica, s’habilita una línia de 30.000 euros per a ajudes a comerços i activitats greument afectades per la crisi sanitària. Les bases eixiran publicades durant estes pròximes dues setmanes en la pàgina web de l’Ajuntament (www.polinyadexuquer.es ). La tramitació serà telemàtica utilitzant el procediment específic a la seu electrònica de l’Ajuntament. IMPORTANT: l’atenció telefònica per a resoldre dubtes serà a partir de de dilluns 18 de maig.

Pla de xicotetes inversions
Es portarà al proper plenari una modificació pressupostària de 300.000€* per a dotar un pla municipal de xicotetes inversions i obres. Estes es financiaran amb les retallades d’altres partides de despesa i amb les aportacions que fan les associacions del municipi que han renunciat voluntàriament a gran part de les seues subvencions pactades amb l’Ajuntament.
S’alça la suspensió del mercat de venda no sedentària només als casos de parades de primera necessitat permeses per la Resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública del dia 24 d'Abril.
També decidiren que les instal·lacions municipals, continuen tancades al públic fins nova ordre.
Ajuntament de Polinyà de Xúquer
._000705

._000772