'Podemos' comença a caminar a Alzira
Entrevista a l’equip gestor d’este moviment social

Martes, 19 de agosto de 2014 | e6d.es
• “El més important per a ‘Podemos’ Alzira és buscar solucions als greus problemes socials que estan patint els ciutadans”


 Entrevista a alguns dels membres
de ‘Podemos’ Alzira 
Després de l’aparició de ‘Podemos’ al panorama polític nacional en les passades eleccions europees, la ciutat d’Alzira també està preparada per crear esta formació política. Quatre representants de l’equip humà que està intentant crear ‘Podemos’ Alzira, Ferran Arroyo, Rubén Navarro, Alejandro España i Juan Carlos Gascueña van passar per la redacció de El Seis Doble i ens van contar en quin punt es troba l’agrupació.
“El més important és fer saber que el moviment social ‘Podemos’ està en funcionament” i volen informar que el pròxim dia 26 d’agost, a les 20:00 hores, hi ha una assemblea a la Plaça de Cartonatges. Animen a la gent d’Alzira a que s’apropen, a que participen, expressen la seua indignació i aporten propostes per treballar en conjunt per Alzira i, el més important, treballar per a la gent d’Alzira.
A les assemblees ja celebrades han estat recollint la informació, els problemes i el mal estar que els veïns i veïnes de la ciutat van relatant. Amb tota esta informació estan preparant un conjunt de solucions als problemes de la ciutat per si la formació política accedís a les pròximes eleccions municipals.
“El que més importa a ‘Podemos’ Alzira són les persones”; per tant, estan destacant entre els problemes de la capital de la Ribera tots aquells que són relatius a la situació econòmica, social i laboral de la ciutat.
“Encara no podem fer res perquè no estem constituïts de forma oficial com a partit polític, però demanem la participació de tota la societat alzirenya per a que ‘Podemos’ es consolide”.
J.M.O.