Pere Chovares, nou regidor de l’Ajuntament de Carlet

Jueves, 3 de marzo de 2022 | e6d.es
• Assumirà la gestió de les àrees de Sanitat, Benestar Animal, Protecció de Dades i Medi Ambient
._000813
._000634
L’edil va prendre possessió del càrrec el passat 21 de febrer després de la renúncia de Maria Josep Ortega a l’acta de regidora
Pere Chovares ha treballat en l’empresa privada des de 1989 en feines relacionades amb la comptabilitat i les finances. Des de juliol de 1992, és assessor financer de Caixa Carlet, entitat en la qual ha exercit diverses funcions tant ací a la Comunitat Valenciana com a Andalusia ja amb Bancaixa. A més, és especialista en assessoria financera europea per la Universitat Politècnica de València des de 2008.
Durant anys ha estat també vinculat a mitjans de comunicació com Ràdio Nou, el diari Levante EMV o la mateixa ràdio local amb la qual ha col·laborat. Des de 2014, és ensinistrador i competidor internacional en agilitat canina.
És militant de Més Compromís des de 2018 i actualment forma part de la seua executiva local i comarcal.
Al discurs que ha pronunciat després de prometre el càrrec va donar les gràcies als regidors de l’equip de govern per la bona acollida i ha estés la mà als regidors i regidores del Partit Popular per treballar des de la participació.
Chovares era el huité en la llista de Compromís per Carlet en les passades eleccions de 2019 i ja amb l’acta de regidor assumirà la gestió de les àrees de Sanitat, Benestar Animal, Protecció de Dades i  Medi Ambient. Al mateix discurs ha posat en valor la importància de dur aquestes àrees amb responsabilitat.
Ajuntament de Carlet


._000841

._000853