Per quint any consecutiu, Almussafes se solidaritza amb el cāncer

Sábado, 13 de julio de 2013 | e6d.es
• La Junta Local lluita contra el cāncer reunirā a més de mig miler de veīns en una gala benčfica

Dijous que ve dia 11, a partir de les 22 hores, la localitat riberenca d'Almussafes acollirà la quinta edició de la gala benèfica destinada a recaptar fons per a la investigació i la sanació del càncer. La Junta local de lluita contra el càncer, presidida per la primera tinent d'alcalde, Mª Carmen Santos Juanes, reunirà a quasi 650 assistents en el pati del col·legi públic Almussafes. Un espectacle de música i ball amenitzarà l'acte benèfic, que es clausurarà amb un sorteig de regals entre els presents.
Almussafes mostrarà de nou el seu suport incondicional a la lluita contra la malaltia del càncer en la quinta edició del sopar benèfica convocada des de la Junta Local de Lluita contra el Càncer en el marc de les Festes Patronals 2013. L'èxit de l'acte està assegurat, ja que congregarà a uns 600 comensals, els que a través de les seues donacions i la seua presència contribuiran a ajudar en la investigació per a la cura d'esta malaltia. L'entitat organitzadora aprofitarà l'acte solidari per a reconéixer la labor desenrotllada des de l'Hospital de la Ribera d'Alzira en la lluita contra la malaltia. De fet, la presidenta, Mª Carmen Sants Joans, entregarà al propi gerent del centre hospitalari, Manuel Marín Ferrer, una escultura de la Torre Àrab Razef, en representació de tots els veïns i veïnes de la localitat que han sigut tractats en el servici d'oncologia de l'hospital.
Asunción Francés, secretària de la Junta Associada Provincial de València de l'AECC (Associació Espanyola contra el Càncer), i nombrosos representants d'associacions locals compartiran la vetlada amb el públic assistent.
Les empreses, comerços i entitats de la població s'estan bolcant, un any més, en esta iniciativa, a través de cessions de productes i articles, que se sortejaren entre tots els assistents a l'acte. Amb estes aportacions desinteressades, els establiments col·laboradors i les entitats locals se sumen a la gran quantitat de persones anònimes disposades a ajudar a aquells que patixen esta malaltia i que requerixen de tractaments sorgits dels diferents centres d'investigació. “Totes les voluntàries de l'associació ens sentim realment orgulloses del fantàstic acollit que any rere any ens brinden tant els particulars com les empreses i comerços locals, ja que eixa col·laboració desinteressada ens permet continuar recolzant la innovació en el camp de la investigació”, explica Santos Juanes.
La gala benèfica estarà amenitzada per un programa d'actuacions en què la música i el ball brillaren amb tota la seua esplendor.
Ajuntament d’Almussafes