| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 14/04/2014

POBLACIONS » Alginet » Festes » Setmana Santa

Novetats d’aquest any a la Setmana Santa d’Alginet

El trasllat del crist de la columna i la recuperació de la processo del silenci


._000246
Començada ja la Setmana Santa a Alginet ahir diumenge es va celebrar la tradicional i multitudinaria benedicció dels rams a l’ermita. Seguidament es va fer la processó de Rams fins a la parròquia i la missa.
Demà dimarts i el dimecres de la Setmana Santa d’Alginet presenta una novetat, ja que aquest any tenim una nova confraria. La Confraria del Crist del Perdó serà l’encarregada de fer, el dimarts 15 d’abril, el trasllat del Crist en la Columna i el dimecres 16 la processó del silenci que, tal com explica Vicent Aliaga “és una processó que s’havia perdut i gràcies a aquesta confraria formada per gent molt jove, es recupera i torna als nostres carrers”. El dijous 17 d’abril serà el moment de la processó del viacrucis, Atienza comentava que “es fan les 14 parades que representen les estacions de la passió. Es tracta d’una processó molt seguida pels alginetins, ja que abans de dijous ja tenim la llista plena de la gent que vol portar en cada tram la imatge”. La processó finalitza a l’ermita del Calvari.
El divendres 18 és el moment on les 5 confraries, la Dolorosa, el Santíssim Crist, el Crist del Perdó, la Santa Creu i el Sant Sepulcre faran la processó del sant soterrament. El dissabte, a les 10 de la nit, vigília pasqual i tamborada de les bandes de les confraries. Ja, per acabar, la Setmana Santa, el diumenge 20 d’abril, cap a les 10 del matí, a la plaça del Mercat, se celebrarà la processó de l’encontre de resurrecció on també es farà una tamborada.
Ajuntament d'Alginet
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars