Nou integrants del Club de Gimnàstica Rítmica d'Almussafes continuen la seua lluita pel nacional

Miércoles, 2 de marzo de 2016 | e6d.es
• Dos d'elles es van convertir a més en campiones provincials en el torneig celebrat el passat dissabte 27 de febrer a Ontinyent

._000338

._000394
Ontinyent va acollir el passat dissabte 27 de febrer la fase provincial del Campionat d'Espanya Individual Base i la Copa de Conjunts Base de Gimnàstica Rítmica, esdeveniment en el qual les joves almussafenyes van aconseguir importants posicions que els han permès continuar treballant a nou d'elles per a la fase autonòmica, que es disputarà en breu i que serà, com sempre, l'avantsala de la final nacional d'aquesta disciplina esportiva.
El Club de Gimnàstica Rítmica d'Almussafes continua demostrant el bon nivell amb el qual compten les seues integrants. El passat dissabte 27 de febrer la localitat valenciana d'Ontinyent va ser testimoni de la classificació de nou dels seus esportistes per a la següent fase del Campionat d'Espanya Individual de Base. Dos d'elles es van portar a més a casa el títol de campiones provincials. Ainhoa Cañibano ho va aconseguir en la categoria prebenjamí i Ainhoa Vila en categoria juvenil.
En la categoria Benjamí, Neus Saiz va aconseguir la plata i Greta Toledano el bronze i altres cinc gimnastes de CEGA van aconseguir la cobejada passada a la fase autonòmica, les alevins Marta Palyudzhyshyn i Irene Moncho, la Infantil Aina Vela i les Juvenils Janire Nicolás i Irene Moncho. “Amb xicotetes fallades”, tal com declara l'associació, no van obtenir la passada a la següent fase les gimnastes Natalia da Silva, Elena Cerezuela i Verónica Morcillo, “les qui malgrat realitzar els seus exercicis amb gran mestratge en competicions d'aquest nivell i de tan alta participació les xicotetes fallades resulten letals”.
Durant aqueixa mateixa jornada i en el mateix recinte, en la qual s'examinaven de tot el treball realitzat durant els últims mesos, també es va celebrar la Copa de Conjunts Base, competició en la qual també van obtindre recompensa. L'equip cadet compost per les gimnastes Lucía Gil, Ana Zaragozá, Jéssica Carmona, Beatriz Baldoví, Claudia Beltrán i Inés Merino es van penjar la medalla de bronze.
“La nostra enhorabona per a totes les gimnastes que han aconseguit la classificació, donant-los molts ànims a les que no ho han fet i que amb certesa veuran recompensat tot el seu esforç i treball en posteriors edicions”, declara el president de CEGA, Modesto Soria, qui agraeix “el treball realitzat pels amfitrions i l'equip tècnic del club, format per Raquel Soria, Sara Soria, Anna David i María Di Girolamo”.
Ajuntament d'Almussafes