Neus Garrigues, alcaldessa de La Pobla Llarga: '"El Monterey i el nou col·legi seran dos grans projectes en 2021"

Sábado, 26 de diciembre de 2020 | e6d.es
• "Malauradament no hem pogut ajudar més als nostres veïns per la mala situació econòmica que hem heretat a l'Ajuntament"


Des del diari comarcal El Seis Doble hem volgut realitzar un balanç de l'any 2020, que en pocs dies deixarem arrere. És clar que serà un any marcat per la pandèmia de la COVID-19, però volem entrevistar-nos amb alguns dels alcaldes i alcaldesses de la Ribera perquè ens parlen de com ha evolucionat en les seues localitats la pandèmia i quines altres gestions municipals han quedat ocultes per aquesta.
Al llarg de l'entrevista, ens interessarem per la situació actual de la localitat respecte als índexs contagis de les últimes setmanes. També analitzem com ha sigut la volta al col•legi en les seues respectives localitats. Respecte a la branca econòmica, preguntem de quina forma s'han pogut realitzar les accions d'ajuda cap a les famílies més vulnerables, autònoms, xicotets empresaris i especialment com han pogut ajudar al sector de l'hostaleria i del comerç local.
Aprofitem l'entrevista, amb els alcaldes i alcaldesses, perquè ens compten com esperen que siga el pròxim 2021 i també que desitgen als seus veïns i a la resta d'habitants de la comarca de la Ribera un feliç Nadal.

E6D