Música, humor i pregó per al cap de setmana a Alginet

Viernes, 4 de abril de 2014 | e6d.es
• Destaca el Concert que ha preparat el grup de percussió de la Societat Artística Musical d’Alginet amb la participació del cor

Aquest cap de setmana els alginetins i veïns de la rodalia podran gaudir divendres, a les 10 de la nit, al Teatre Modern, del Concert que ha preparat el grup de percussió de la Societat Artística Musical d’Alginet amb la participació del cor. El president de la Societat Artística Musical d’Alginet afirmava que “els assistents podran gaudir d’una barreja de so, llum i imatges molt festives i amb ritmes africans”. Les partitures elegides estan inspirades en els ritmes d’Àfrica que donen un punt harmoniós i divertit a les peces. Al llarg del concert es projectaran, al ritme de la música, imatges vinculades a les melodies. A més, el cor de la societat musical acompanyarà en algunes partitures al grup de percussió i hi posarà la veu.
El dissabte 5 d’abril, se celebrarà la missa a les 8 de la vesprada que deixarà pas al  pregó a mans del que va ser rector a Alginet, Felix Duart Boluda. L’acte protocol•lari estarà acompanyat pels cants del cor de la Societat Artística Musical d’Alginet.
El diumenge 6 d’abril, a la plaça de la Constitució, a partir de les 12 del migdia i amb la col•laboració de Papallona Jove es farà una exposició didàctica amb activitats adreçada a menuts i grans per mostrar el significat de les confraries i conèixer que és la Setmana Santa.
A les 7 de la vesprada al Teatre Modern, els festers d’Alginet 2014 han programat per a diumenge el monòleg Guerra de Sexes d’Oscar Tramoyeres.
Ajuntament d'Alginet