Multitudinària participació en la Processó al Santíssim Crist de Massalavés

Lunes, 28 de agosto de 2017 | e6d.es
• Va ser l'acte més emotiu per a finalitzar les festes patronals d'enguany


._000436

._000386
Massalavés despedia les Festes Patronals 2017 amb l'acte mes emotiu i participatiu no sols de veïns i veïnes de Massalavés, sinó també per familiars i amics que viuen fora així com per fidels de poblacions pròximes com Alberic i l’Alcúdia.
Al matí han tingut el sèptim any consecutiu de la Romeria al Santíssim Crist de Massalavés conjuntament amb Alberic, missa de campanya, esmorzar de germandat i visita al Santíssim Crist de Massalavés.
Última i atronadora despertada pels carrers del poble a càrrec de la Peña La Cremà.
A les 12 del matí amb l'església abarrotada de fidels, Solemne Missa en honor al Santíssim Crist de Massalavés, amb les primeres autoritats municipals i festers i festeres 2017, en lloc preferent.
Mitja hora abans de començar la processó la Plaça de Joan Carles I, on es troba la Parròquia, ja es trobava plena de veïns i devots del Crist, on alguns li estaven agraïts per haver atés les seues peticions o favors per a ells o algun familiar pròxim, be relatiu a la millora de les seues malalties, situacions familiars, estudis o treball.
 A les 21:00 h. Solemne Processó del Santíssim Crist de Massalavés que havia estat rebent la visita de molts fidels, eixia del temple als acords de l'himne nacional interpretat per la Banda de Música de Massalavés.La imatge portada al muscle per 24 jóvens fills o veïns del poble.
Per davant la Cruz Guia portada per Juanma, sagristà de la parròquia, en els laterals multitud de fidels amb els seus ciris franquejant pels costats a les Festeres i Festers 2017 formada pels 8 jóvens matrimonis de Massalavés:
Juanma Pastor Martínez i Gisela Gallardo Martínez.
Emilio José Santamans Mateu i Vicenta Lorente Martínez.
José Antonio Pardo Domínguez i Vicenta Lourdes García Noguera.
Joaquín Manuel Santamans Mateu i Isabel Villalba Añó.
Claudio Ballesteros Domínguez i María Isabel Criado Hernández.
Francisco Del Fresno Cerros i Alicia Martínez Galisteo.
José González Bataller i María Ángeles Boluda Mas.
Marcelino Bataller Sanchís i Alicia García Domínguez
Darrere el Santíssim Crist de Massalavés portada a muscles. Antonio Sanchez rector de Massalavés, Antonio Briz diaca de Tous i un escolà. Corporació Municipal amb Gregorio Andreu alcalde de Massalavés, franquejat per Purín Noguera 1a tinent d'alcalde i María José Balaguer Jutgessa de Pau. Regidor del seu equip de govern Enrique Grau i la regidora Marina Montes.Regidor Félix Camella, i els regidors Luis Domínguez i les regidores Laura González i Rosa Ribes del PSOE, i el regidor Alfredo Benito Llorens de Compromís. Tancant la processó la Banda de Música de Massalavés.
Possiblement enguany s’haja superat la quantitat de persones vingudes d'altres poblacions, sense tindre en compte els veïns i veïnes a les puerats de les seues cases o dels familiars que viuen fora, per la devoció o per quelcom que transmet amb la seua mirada la cara resignada i piadosa del Santíssim Crist de Massalavés. Posteriorment Castillo de Focs Artificials des de l'Avinguda. Els Ullals,
Eduardo Sala, text i fotos 
 
 
                    
  ._000503
Estas ofertas tienen un periodo de vigencia entre 7 y 10 días; pasado el mismo
puede variar el precio o haberse agotado las existencias, por lo que el enlace quedaría roto.