Més de 500 persones participen en la V Trail i en la I Marxa BTT a Tous

Lunes, 13 de junio de 2022 | e6d.es
• Una trail amb tres categories, 11k, 22k i una marxa, i també una BTT de 42 quilòmetres

._000436
El terme municipal de Tous va ser, de nou, escenari de la celebració d'importants proves esportives amb eixida i meta en l'Avinguda Constitució de la localitat. Més de 500 persones es van donar cita als carrers de la població per a gaudir d'aquests grans esdeveniments esportius que assíduament acull la localitat de la Ribera Alta.
En aquesta ocasió se celebre una trail, que es va iniciar a les 8.30 del matí, amb tres modalitats de competició, 11k, 22k i una marxa en la qual van participar més de 300 corredors i corredores.
En la prova 11k es van imposar José Ruiz, Marc Sebantián i José Antonio Pérez; en dones les primeres a passar per meta van ser Bàrbara Moragues, Marta Sánchez i Mª Elena Talens.
En la 22k els primers en passar per meta van ser Juan María Jiménez, Josep Sanchis i Cessar Maldonado i en dones Miriam Ortuño, Neus Miravalles i Fátima Ferrandiz.
Juan Ramón Báguena, tinent alcalde de Tous, va indicar que pròximament se celebraran noves competicions en la localitat i va manifestar la seua satisfacció pel bon acolliment que tenen les competicions de qualsevol tipus que se celebren a Tous.
Seguidament se celebrà una competició de BTT que va reunir més de 175 ciclistes, en dos modalitats. A les 10.15 es va donar l'eixida de la ebikes i a les 10.20 a les BTT musculars. Adrián Morales, Miguel Calatayud i Antoni Prats van ser els guanyadors en esta prova.
E6D 
 

 
 

._000006

._000626