Més de 200 participants en la cursa ciclista del Trofeu Santíssim Crist del Calvari

Jueves, 11 de agosto de 2022 | e6d.es
• Una cursa que porta celebrant-se 25 anys al poble d’Alginet

._000733
Un any més, la barriada del Calvari ha inclòs dins la seua programació de festes el Trofeu d’escoles de ciclisme. Organitzat per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i per l’empresa Bonillo Team Horta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alginet i patrocinadors, a les 10 del matí arrancaven les primeres carreres.
Dins de la barriada, veïns i aficionats gaudiren d’un matí d’esport i emocions. A la 1 del migdia va ser moment de l’entrega de trofeus. Abans de l’acte protocol·lari, Antonio Arbona, president de les festes del Santíssim Crist del Calvari i Andrés Añón, tinent alcalde, van fer entrega d’un pergamí a Iker Bonillo Martín, corredor professional i que va començar a destacar en les curses de la barriada.
Tot seguit es va fer entrega dels trofeus a les categories participants com les promeses, principiants, alevins, infantils i gimcana. L’organització va tenir un detall amb els corredors locals i els va fer entrega d’un record per la seua participació en aquesta prova esportiva. 
Ajuntament d'Alginet
._000836
._000841