Més de 200 esportistes participen en el VI Trofeu Vila d'Almussafes de Karate

Martes, 10 de marzo de 2020 | e6d.es
• La competició, amb la qual es va obrir la Lliga G8, es va celebrar el passat diumenge 8 de març en el Pavelló Poliesportiu Municipal

._000499

._000632
El Pavelló Poliesportiu Municipal d'Almussafes va acollir el passat diumenge 8 de març el VI Trofeu de Karate Vila d'Almussafes, organitzat per l'Associació Karate G8. En la competició, que va reunir a més de 200 participants amb xiquets i xiquetes des de 5 anys, es van realitzar kates tècniques de “gran dificultat”, segons l'entitat.
A més del Club de Karate Almussafes, durant la jornada, que va servir per a donar el tret d'eixida a la Lliga G8, van estar presents els clubs Picanya, Romera, Edeta, Beniparrell, Benicalap, Kensho, Kyusho, Zanshin, Nakadaka, Alaquàs, Deportivo Okami, Ni Sente Nashi i Alginet.
Aprofitant que es commemorava el Dia Internacional de la Dona, a les 10 hores es va dur a terme en aquest espai públic una exhibició de defensa personal femenina a càrrec de Monse Villa, del Club Karate Catarroja, i Ana Tébar, del Club Karate Alginet.
Tal com assenyalen des de l'Associació Karate G8, el desenvolupament de la trobada va ser possible gràcies a l'ajuda de la Fundació OKAMI, els comerços col·laboradors i l'Ajuntament d'Almussafes, que va cedir les instal·lacions per a poder disputar les proves.
Ajuntament d'Almussafes

 

._000688

._000690