Més de 12.000 euros en premis per a utilitzar en els comerços locals de Sueca

Lunes, 31 de enero de 2022 | e6d.es
• Les targetes entregades podran ser utilitzades únicament fins al 28 de febrer

._000847

._000855
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Comerç, va celebrar ahir a la vesprada l'acte de lliurament de premis de les diferents iniciatives i concursos que ha dut a terme durant les passades festes nadalenques, juntament amb l'associació comercial local Arrima't, per a promocionar i incentivar les compres en els negocis de la ciutat. La sala d'actes de la Casa de la Cultura va acollir este lliurament de premis i agraïments en forma de targetes regal que únicament podran utilitzar-se en els 80 comerços de Sueca que van participar en la passada II Mostra d'Aparadors Nadalencs.
L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i el regidor de Cultura, Vladimir Micó, van ser els encarregats d'entregar les targetes junt a un díptic informatiu en el qual s'inclouen tots els negocis en els quals podran utilitzar-se. La regidora de Comerç, Manoli Egea, i el president de l'associació Arrima't, Tony Landete, no van poder acudir finalment a l'acte per problemes de salut. “Hui hem volgut realitzar este lliurament de premis en forma de targetes per a, a més d'agrair a la ciutadania el gest de realitzar les seues compres per Nadal en el comerç local, afavorir també que tots estos diners que es lliuren ara es queden a la ciutat i servisquen per a incentivar les compres en els nostres negocis en una època de l'any menys favorable després de les despeses nadalenques”, ha assenyalat Dimas Vázquez.
En primer lloc, es van entregar els premis de 50 euros cadascun als 5 xiquets afortunats en el sorteig de les cartes al Pare Noel. A continuació, es van entregar els premis corresponents al Concurs de Decoració Nadalenca d'Habitatges: -en el cas de Balcons, el guanyador del primer premi va obtindre una targeta de 500 euros, i el segon premi, de 175 euros; -en la categoria de Façanes, el primer premi va ser de 500 euros i el segon es va emportar 175 euros; -pel que respecta a Finestres, la guanyadora va aconseguir un premi de 400 euros i el segon premi va obtindre 100 euros; -finalment, en la categoria d'Habitatge Unifamiliar, el primer premi va obtindre 700 euros i el segon 250.
Pel que fa a la iniciativa de la Piràmide Comercial, organitzada per Arrima't amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, que enguany celebrava la seua onzena edició amb nou format, les 10 persones guanyadores gràcies a la seua targeta rasca-rasca van aconseguir un premi de 100 euros cadascuna.
Finalment, l'alcalde i el regidor de Cultura, en nom de la Regidoria de Comerç, van entregar una targeta de 100 euros a cadascun dels 80 negocis participants en la II Mostra d'Aparadors Nadalencs, en forma d'agraïment per la seua col·laboració. Les targetes entregades podran ser utilitzades únicament fins al 28 de febrer.
Ajuntament de Sueca