Mor un veí d’Algemesí mentre practicava ciclisme al tragar-se una abella

Martes, 27 de abril de 2021 | e6d.es
• Pel que sembla, li va picar en la gola i podria patir algun tipus d'al·lèrgia

 

Un ciclista de 59 anys ha mort en engolir-se una abella que, pel que sembla, li va picar en la gola, quan circulava amb un grup d'amics per la carretera que uneix les localitats d'Algemesí a Alabalat, en el terme de Polinyá de Xúquer..
Segons publica hui Las Provincias, els fets es van produir passades les onze del matí del passat diumenge quan un grup de ciclistes circulava per la carretera CV-505, que uneix Algemesí i Albalat, una ruta habitual de molts ciclistes aficionats que salen els caps de setmana a practicar aquest esport per la Ribera Alta i Baixa.
La víctima, que podria patir algun tipus d'al·lèrgia, va parar immediatament i va començar mostrar dificultats per a respirar. Els seus acompanyants van cridar immediatament als serveis d'emergències del 112 que va desplaçar una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB). En arribar van trobar a l'home en parada cardiorespiratòria.
Malgrat els grans esforços dels serveis sanitaris que van realitzar tot tipus de maniobres de reanimació, no es va aconseguir revertir la parada per a poder salvar-li la vida. L'infortunat ciclista era resident a Algemesí i regentava un negoci a Alzira.