Mor un corredor que participava en la Volta a Peu de Llaurí

Domingo, 31 de julio de 2022 | e6d.es
• Un home, de 52 anys i integrant del Club Atletisme Alginet, es desmaiava en el quilòmetre 3,5 de la carrera

El Circuit Ribera de Xúquer es va tenyir ahir de dol després de conéixer la tràgica defunció d'un dels corredors que va participar en la Volta a Peu a Llaurí disputada el passat divendres. Un corredor, de 52 anys i integrant del Club Atletisme Alginet, es desmaiava en el quilòmetre 3,5 de la carrera, una prova molt popular amb gran tradició que constava d'un recorregut de 8 quilòmetres.
La notícia va commocionar a tota la localitat de Llaurí i al Circuit de la Ribera del Xúquer, en el qual està integrada la Volta a Peu a Llaurí que en les seues xarxes socials mostrava les seues condolences i el seu dolor per la defunció de Miguel Ángel, afegint un llaç negre al logotip del Circuit. Miguel Ángel era un corredor habitual que fins i tot havia corregut maratons, de fet en les seues xarxes socials apareix en la línia de meta de la Marató València Trinidad Alfonso, un corredor amb experiència pel que no es pot atribuir el succeït a l'esforç.