Mor el sacerdot Pascual Piles Ferrando, Premi Ciutat de Benifaió 2016

Jueves, 30 de diciembre de 2021 | e6d.es
• La Corporació Municipal farà arribar un centre de flors i una carta on es faça constar el condol per la pèrdua d'aquesta excel•lent persona

._000814
El sacerdot Pascual Piles Ferrando, nascut a Benifaió en 1944 va morir ahir a Saragossa. Pascual va rebre el Premi “Ciutat de Benifaió 2016” en la primera edició d'aquests guardons, un premi que va ser valorat per la comissió encarregada del certamen pel seu treball professional com a sacerdot en l'Orde Sant Joan de Déu, entitat que va rebre el Premi Princesa d'Astúries de la Concòrdia 2015 i Premi a la Convivència de la Fundació Manuel Broseta per la seua important labor assistencial i social.
En aquell dia tan especial del 9 d'octubre de 2016 Pascual va viure un moment emocionant per part de tot el seu poble a l'ésser el primer a rebre aquest reconeixement a la seua extensa labor que va començar en 1966 amb la seua entrada en l'Orde hospitalari de Sant Joan de Déu. Pascual Piles va estudiar en la Universitat Pontifícia de Salamanca Filosofia, Teologia i Psicologia a més d'Infermeria a l'escola de Sant Joan de Déu de Barcelona. Amb una extensa trajectòria destaca ser Primer Conseller general durant sis anys i altres 12 anys com ja com a Superior General a Roma.
La Corporació Municipal farà arribar als familiars del sacerdot Pascual Piles Ferrando un centre de flors i una carta on es faça constar el condol per la pèrdua d'aquesta excel•lent persona.
E6D._000826
._000841