Montserrat serà durant uns dies la capital musical de la Ribera

Viernes, 16 de julio de 2021 | e6d.es
• Amb el VIII Premi de Joves Intèrprets de Música de Cambra i la 40ª Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat

 

Montserrat serà durant uns dies la capital musical de la Ribera amb Premi de Joves Intèrprets de Música de Cambra i la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat. Amb esta huitena edició del concurs de joves interprets, se li dóna continuïtat a un premi d’interpretació que farà gaudir els amants de la música clàssica del bon fer d’estes formacions cambrístiques joves, que aspiren a aconseguir el guardó d’enguany, en superar aquest parèntesi viscut per l’estat d’alarma sanitària.
Estes dos jornades del dijous 15 i divendres 16 de juliol fan de pòrtic a la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat i, constitueixen, una bona excusa per escoltar la música clàssica de cambra, interpretada  per joves músics arribats des dels quatre punts cardinals de la geografia peninsular. Uns musics disposats a seduir amb les seues interpretacions el públic assistent i al exigent jurat qualificador.
Per la seua banda, la 40ª Setmana Internacional de Música de Cambra es desenvoluparà des del 19 fins el 24 de juliol. Una edició d'aniversari que posarà l’accent no sols sobre les formacions què ocupen lloc preferent, sinó que a més, farà vots perquè el món de la música clàssica sàpiga reinventar-se per continuar guanyant adeptes.
Una nova entrega per als amants de la música què vertebra l’Ajuntament de Montserrat i que es fa possible amb el suport de la Diputació de València, la Generalitat Valenciana, CulturArts Música, Turisme Comunitat Valenciana, Hidraqua, Fovasa medi ambient, Ibérica de Redes, Inclematik, i Vedat Mediterraneo, a més d’altres signatures comercials de caràcter local com és el cas de Restaurant El Mesó, Casa Diego i Informàtica Montserrat.
També en aquesta ocasió, la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, disposa del suport de la Europe for Festivals – Festivals for Europe que li atorguen el valor afegit de comptar-se entre els festivals remarcables d’arreu el continent.
E6D