DIVENDRES. 9 DE NOVEMBRE
17.30, hores, en la Carpa del recinte firal
- “Importància del Control de Qualitat en la mel i en els productes de la colmena desde el camp fins el consumidor”. Laboratori de Qualitat de la mel i els productes apícoles, a càrrec de l’Institut Universitari d’Enginyeria dels Aliments per al Desenvolupament (IUIAD). Universitat Politècnica de València.
- Toxicitat en les abelles melíferes dels insecticides sistèmics neurotòxics (clotianidina, tiametoxam, imidacloprid i fipronil), a càrrec dels Serveis Tècnics d’APIADS i Cooperativa MELAZAHAR, Coop. V.
- Abelles i apicultura Patrimoni de la Humanitat. A continuació, reprendrem la campanya de recollida de signatures.
DISSABTE, 10 DE NOVEMBRE
11,30 hores, en la Carpa del recinte firal
- La Ruta Valenciana de la Mel. Un reactiu econòmic, cultural i social, a càrrec de Carles Galletero, Director de la Fira Valenciana de la Mel.
18,00 hores, en la Carpa del recinte firal
- Els productes apícoles i la salut, a càrrec del metge Héctor Guiral.
._000178