| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 19/07/2016

POBLACIONS » Sueca » NotÝcies Comercials

Modulant, un projecte de qualitat musical i humana

El referent pedag˛gic de l'escola Ús la linia educativa marcada per Edgar Willems

 
Modulant sorgeix amb la clara convicció de que es pot oferir una educació musical diferent i de gran qualitat, en la qual d'una forma viva i activa es pot transmetre a l'alumne tots els coneixements musicals.
L'objectiu final és la qualitat del desenvolupament humà, i es tradueix mitjançant el desenvolupament auditiu, afectiu i mental. En aquest sentit, la impregnació i la posterior racionalització tenen lloc tan sols com a conseqüència d'un treball pràctic, de la vivència instintiva i del sentiment del fenòmen musical.
El  referent pedagògic de l'escola és la linia educativa marcada per Edgar Willems, el qual presenta un programa pedagògic en el que destaca el concepte d'educació musical i no el d'instrucció o d'ensenyament musical, per entendre que l'educació musical és, en la seva naturalesa, essencialment humana i serveix per despertar i desenvolupar les facultats humanes. Per a això mostra la música com un llenguatge, com una progressió, desenvolupant l'oïda o "intel·ligència auditiva" i el sentit rítmic, que senten les bases per a la pràctica del solfeig.
Modulant és una escola reconeguda per la Federació Internacional Willems, és l'única escola de la Ribera que ofereix el seu programa educatiu íntegre i la segona a la província de València, l'escola compta dins del seu professorat amb 3 professors diplomats per la Federació Internacional Willems, dins de l'oferta formativa ofereix: Música per a nadons, educació musical Willems a partir de 3 anys i educació instrumental com piano, flauta, clarinet o guitarra entre altres.
Si voleu mes informació, la podreu trobar al carrer Sant Antoni Abat 6 de Sueca o telefonant al 961060227/625497251.

 
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars