Miquel Navarro crea l’escultura 'Cullera'

Domingo, 16 de mayo de 2021 | e6d.es
• L’obra ja ha sigut traslladada al municipi i serà descoberta pel mateix autor pròximament

._000681
El prestigiós pintor i escultor valencià, Miquel Navarro, ha dissenyat una obra que simbolitza el poble de Cullera, amb referència al seus valors gastronòmics i mirada a la Mar Mediterrània. Una peça que ha sigut realitzada per l'autor d'escultures urbanes com La Pantera Rosa (nom popular amb què es coneix una de les seues fonts instal·lades en València) o El Parotet i que ara, amb esta nova creació, Cullera tindrà el gran honor de comptar amb este «regal d’un dels més grans escultors del món», així l’ha definit, Jordi Mayor, alcalde del municipi, el qual va estar al taller de Navarro a Mislata, acompanyat per l’alcalde d’esta localitat i president de la Fundació Miquel Navarro, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor d’Urbanisme, Bernat Escolà.
Mayor va poder agrair l’artista que haja tingut la sensibilitat de comptar amb Cullera per inspirar-se a través de l’art en «moltes de les coses que ens uneixen i defineixen com a poble i saber transmetre'ls d’una forma magistral». Per la seua banda l’autor va descriure la creació com «tota una peça que és un cap que mira al Mediterrani en forma d’Atena, un far que vigila la costa de Cullera».
L’obra, que ja es troba a Cullera, serà presentada en les pròximes setmanes pel propi autor i estarà ubicada a la Casa de l’Ensenyança, una peça, ‘Cullera’, que forma part «d’un somni perquè en un futur el poble de Cullera, quan la situació ho permeta, puga desenvolupar-la i que es convertisca en símbol, emblema i referència de la ciutat», afirma Mayor.
Ajuntament de Cullera
 

._000351

._000696