Milers de visitants han passat este cap de setmana pel “Porrat de Sant Vicent” de Guadassuar

Lunes, 25 de enero de 2016 | e6d.es
• Des de l’Ajuntament es treballa per al pròxim cap de setmana en el que arriba una nova edició de la Fira Agrícola de Guadassuar
L’activitat ha sigut frenètica este cap de setmana a Guadassuar amb motiu de les seues festes. Tots els actes organitzats des de l’Ajuntament i amb els festers i festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora han sigut tot un èxit. Les parades del mercat tradicional i les atraccions de la fira han estat repletes de gent al llarg del cap de setmana. Els autobusos, que traslladaven als visitants que arribaven a l’estació d’Algemesí, també han sigut utilitzats per molts veïns de la línia Xàtiva-València que s’han apropat al “Porrat”.
Les exposicions han registrat nombrosos visitants amants de la pintura i la història. L’exposició de la Séquia Reial del Xúquer i la dels “300 anys d’història i sentiment” han rebut la visita de molts veïns de la localitat. L’exposició del V Concurs de Pintura Ràpida també ha registrat un augment considerable d’amants de l’art pictòric.
Altre dels actes amb molta repercussió va ser la visita guiada a l’església de Sant Vicent Màrtir. Esta activitat, amb explicacions del cronista de la localitat, va comptar amb la presència de Pilar Moncho, Diputada de Turisme. Salvador Montañana, alcalde de Guadassuar, li va explicar la riquesa artística que atresora el temple parroquial i el seu potencial turístic. El dissabte dia 30, a les 11 del matí, dins dels actes de la Fira Agrícola i Industrial de Guadassuar, es podrà tornar a disfrutar d’esta visita guiada.
Les processons també han comptat amb la participació de molts devots i veïns que han mostrat un any més la seua devoció per Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora.
L’espectacle “80: El Musical”, a càrrec d’Evolució Dance, també va registar una molt bona assistència de públic, així com el concert "Les Bandes des Violons du Roi Solei", a càrrec dels alumnes de Nico Bay i la seua Aula Sentir Suzuki de Guadassuar.
El pròxim divendres 29 de gener, a les 18:30 hores, tindrà lloc la inauguració de la Fira Agrícola i Industrial de Guadassuar 2016, que al llarg de tot el cap de setmana mostrarà les últimes novetats del sector amb nombrosos expositors que no volem faltar al certamen més important de la comarca.
Els servici d’autobusos des de l’estació de trens d’Algemesí també estarà en marxa en esta nova edició de la Fira Agrícola i Industrial de Guadassuar.
Ajuntament de Guadassuar

 

._000349


._000408