Miguel Ríos i Celtas Cortos actuaran en les festes de Sant Bernat a Alzira

Viernes, 27 de mayo de 2022 | e6d.es
• Les festes començaran amb l’actuació de la Banda de Societat Musical d’Alzira amb Barón Rojo

._000006
Alzira anuncia les actuacions dels concerts de Sant Bernat que presenten com a plat estrella Miguel Ríos & The Black Betty Trio. Fa només dos mesos esgotava les entrades en el WiZink Center de Madrid en menys d'un mes.
«Un largo tiempo» és el nom de la gira amb què Miguel Ríos, mogut per la seua passió per la música, ha tornat als escenaris amb la seua nova banda The Black Betty Trío i que arribarà a Alzira dissabte, 23 de juliol, per a celebrar Sant Bernat.
Després d'un dolç comiat amb la gira «Bye Bye Ríos» i el sorprenent i inesperat «Symphonic Ríos», va ser el juny de 2020 quan Miguel Ríos va donar la bona notícia, en plena pandèmia mundial, sobre el seu retorn. I és així com este rocker incansable va iniciar una nova etapa al costat de The Black Betty Trío, la nova banda que l'acompanya i amb la qual va publicar l'any passat «El blues de la tercera edad», el seu primer tema inèdit en 12 anys; «La estirpe de Caín», tota una crítica que reflexiona sobre la pandèmia i els punts més fràgils del nostre sistema i, finalment, un nou LP que el juny de 2021 va ser editat sota el títol que dona nom a l'actual gira, Un largo tiempo.
Gaudir d'un dels concerts d'este retorn tan esperat serà una oportunitat única i segurament irrepetible de viure una nit de rock amb el mític i incombustible Miguel Ríos, que acompanyat per un original format acústic, a més de presentar els seus temes inèdits, durà a terme un repàs dels seus grans èxits renovats. Este concert (a petició de l'artista) serà amb un aforament de 2.500 persones assegudes i el preu serà de 10 euros.
El regidor de Festes, Xavier Pérez, ha explicat que 2022 suposa la tornada i completarà la normalitat amb una oferta de concerts que espera que puguen gaudir milers de persones al recinte firal. «Com sempre, presentem uns espectacles molt especials als quals es podrà accedir per un preu baix, si comparem els preus de les entrades amb altres concerts». Tenim l'oportunitat de gaudir de Miguel Ríos & The Black Betty Trio o concerts tan icònics com Celtas Cortos, però també tindrem actuacions molt especials que no vos podeu perdre.
Les festes s’iniciaran dimecres 20 de juliol amb un espectacle molt especial, la Societat Musical d'Alzira amb la banda Barón Rojo, una col•laboració històrica amb la qual gaudirem al recinte firal, amb entrada gratuïta.
A més, dijous 21 tindrem una cita doble. La nit començarà amb el grup Celtas Cortos i  continuarem amb l’actuació dels valencians Auxili, que presentaran el seu últim àlbum Guaret, amb una base festiva, plena d'energia i unes lletres fidels a la seua trajectòria. Auxili és un dels grups més potents de la música en valencià. L’entrada serà de 5 euros.
El divendres 22, el recinte firal oferirà de nou el tribut a Mecano «Me cuesta tanto olvidarte», un espectacle que ja es va programar amb molt d'èxit al Gran Teatre en la seua reobertura després de la pandèmia. En acabar, ens quedem amb un clàssic que mai defrauda, l'orquestra La Pato. L’entrada serà de 5 euros.
Ajuntament d'Alzira


._000841

._000853